Fotbal intern

Concurs de spart ouă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Cine a fost campionul. Video

02.05.2021 | 17:54
Concurs de spart oua la FCSB inaintea derbyului cu CFR Cluj Cine a fost campionul Video
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei FCSB s-au reunit în cantonamentul de la Berceni înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din etapa a cincea a play-off-ului, și au organizat un concurs de spart ouă cu ocazia Sărbătorii Paștelui.

Întâlnirea de luni seară de la Giurgiu va începe la ora 20:30 și va arbitrată la centru de Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

Dacă va câștiga partida împotriva campioanei en-titre, ”roș-albaștrii vor putea să-și recapete poziția de lider pierdută în runda precedentă după eșecul din deplasare cu U Craiova.

Înaintea meciului cu CFR Cluj, jucătorii de la FCSB au făcut concurs de spart ouă

Jucătorii echipei FCSB au fost așteptați în cantonament, înaintea partidei cu CFR Cluj, cu bunătăți specifice Paștelui și au dat iomediat startul unui concurs de spart ouă.

ADVERTISEMENT

De departe cel mai bun la acest capitol a fost căpitanul Florin Tănase care și-a învins mai mulți coechipieri. ”Al meu era spart deja”, s-a apărat imediat mijlocașul Darius Olaru.

Febra concursului a ajuns și l-a staff-ul tehnic, iar secundul Mihai Pintilii l-a amenințat pe principalul Toni Petrea: ”Ne filmează, o să pierzi”. Din păcarte pentru el, Pintilii a fost cel care a pierdut, dar a cerut imediat revanșa, dar Petrea i-a răspuns: ”Tu mi l-ai ales”.

ADVERTISEMENT

Tănase, criticat de Becali după eșecul de la Craiova

Toată distracția din cantonamentul ”roș-albaștrilor” a fost fimată și pusă pe pagina de YouTube FCSB TV cu mesajul: ”Sărbători fericite!” ”Lotul FCSB s-a reunit în Ziua Sfântă a Învierii pentru a pregăti meciul cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, din a cincea etapă a play-off-ului”, au mai transmis cei de la FCSB TV.

Chiar dacă este golgheterul Ligii 1 și și-a arătat îndemânarea și la spartul ouălelor, Florin Tănase nu l-a convins pe fundașul Academicii Clinceni, Florin Gardoș, care consideră că cei mai buni jucători de la FCSB sunt Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”roș-albaștrilor” a fost criticat de patronul Gigi Becali pentru că s-a certat cu arbitrul Istvan Kovacs în timpul partidei pierdute cu U Craiova. Tănase a pus eșecul din Bănie pe seama oboselii și a numeroasele absențe din pricina accidentărilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,02 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT