News

Condamnat în Germania, un proxenet român a făcut circ la tribunal și l-a amenințat pe judecător: „Dacă nu mă eliberați, va fi declarație de război!”

Proxenet român condamnat la patru ani de închisoare în Germania. Acesta a făcut scandal în sala de judecată și l-a amenințat pe judecător
13.06.2024 | 17:37
Condamnat in Germania un proxenet roman a facut circ la tribunal si la amenintat pe judecator Daca nu ma eliberati va fi declaratie de razboi
Român condamnat în Germania la patru ani de închisoare. Acesta este acuzat de proxenetism și l-a amenințat pe judecător. Sursa foto: bild.de
ADVERTISEMENT

Un proxenet român a fost condamnat în Germania pentru exploatarea brutală a unei tinere de 19 ani din România, forțând-o să se prostitueze și abuzând-o.

Proxenet român, scandal în sala de judecată în Germania

Remus O. (35 ani) va petrece patru ani în închisoare, conform deciziei Tribunalului Regional München I, fiind găsit vinovat de proxenetism, trafic de persoane și vătămare corporală. În timpul procesului, a amenințat grav judecătorul.

ADVERTISEMENT

Conform acuzațiilor, Remus O., un bărbat puternic, cu capul ras și tatuaje pe față, a exploatat-o fără milă pe tânăra de 19 ani timp de mai multe luni, scrie ziarulromanesc.ro, care citează BILD.

Procuratura din München a arătat că victima a fost forțată să aibă relații sexuale cu până la zece bărbați pe zi, chiar și când era bolnavă, iar Remus O. păstra toate veniturile, în total 71.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Denisa M., inițial o prostituată voluntară sub numele de “Ana”, închiriase o cameră de la Remus O. în Augsburg, Bavaria, pentru a-și primi clienții.

Acuzații extrem de grave asupra românului. A primit patru ani de închisoare

În noiembrie 2022, proxenetul i-a confiscat pașaportul și a început să o supravegheze constant, plasând anunțuri și aranjând întâlniri cu clienții în hoteluri ieftine din Stuttgart și München, mai arată sursa citată. De asemenea, îi verifica telefonul mobil și o agresa fizic când refuza să facă sex neprotejat cu clienții.

ADVERTISEMENT

Martorii au declarat în instanță că Remus O. a abuzat grav și a bătut victima, fiind acuzat și de viol. Denisa M. a reușit să scape și a dezvăluit situația unui pretendent în aprilie 2023, care a denunțat cazul la poliție.

În proces, Remus O. s-a declarat nevinovat și a acuzat victima de minciună, afirmând că el este victima. Instanța a ajuns la o concluzie diferită, bazându-se pe analiza mesajelor de pe telefonul său.

ADVERTISEMENT

În plus, Remus O. a amenințat judecătorul Nikolaus Lantz din închisoare, trimițând o scrisoare în care cerea revocarea mandatului de arestare, amenințând cu represalii dacă cererea nu era acceptată.

Judecătorul a rămas neimpresionat și l-a condamnat pe Remus O., care avea antecedente penale serioase, la patru ani de închisoare. Procuratura ceruse inițial patru ani și zece luni, iar avocatul victimei, Jürgen Hadinger, ceruse cinci ani.

ADVERTISEMENT