ADVERTISEMENT
News

Condamnat la închisoare pe viață, după ce a măcelărit o bătrână pentru 2 lei și o pereche de cercei

Autor: Flaviu Popa | 12.01.2021 | 14:56
Condamnat la închisoare pe viață, după ce a măcelărit o bătrână pentru 2 lei și o pereche de cercei
A fost condamnat la închisoare pe viață după ce a comis o crimp oribilă. Foto: Pixabay

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a ucis cu bestialitate o femeie de 80 de ani, pentru a o jefui.

ADVERTISEMENT

Criminalul i-a smuls cerceii din ureche victimei pentru a-i vinde ca să-și cumpere droguri, după cum s-a aflat ulterior chiar din mărturia tânărului.

Marius Găinăgrasă a fost condamnat în 23 decembrie 2020 la închisoare pe viață și, mai mult, este obligat să urmeze un tratament medical care să-l scape de dependența de droguri.

A ucis o bătrână pentru 2 lei și o pereche de cercei

Decizia nu este definitivă, potrivit Adevărul. Tânărul a comis crima în localitatea gălățeană Ivești, unde locuiește și a șocat întreaga comunitate.

ADVERTISEMENT

Crima a avut loc pe 24 martie 2020, după ce criminalul a vizitat-o pe bătrână pentru a o jefui. Drogat cu aurolac și prenadez, bărbatul credea că va găsi bani în casa bătrânei, pentru că aceasta vindea de obicei pătrunjel la piață.

A intrat în curtea femeii, când aceasta tăia lemne și i-a luat toporul, cu care i-a dat în cap. Mai apoi și-a târât victima în casă, fracturându-i coloana vertebrală pe scări. Nu a găsit decât 2 lei și perechea de cercei smulsă din urechile victimei.

Tânărul a declarat că simte că-l are pe dracul în el atunci când e drogat. În urma expertizei psihiatrice s-a constatat că tânărul ”prezintă detaşare emoţională şi indiferenţă faţă de consecinţele acţiunilor sale şi tendinţe impulsiv-instabile şi antisociale accentuate”.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, băiatul a început să se drogheze de la 16 ani cu aurolac. În 2014 a jefuit o vânzătoare de la magazinul din sat, după care a intrat în locuința unei femei din Ivești, căreia i-a furat 23 de telefoane mobile.

Părinții au încercat să-l ajute și l-au internat inclusiv la Psihiatrie, însă a refuzat mereu tratamentul.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!