Life

Condamnat la închisoare, Tolea Ciumac vrea azil politic în Italia! Dezvăluirile Magdei Ciumac: ”A uitat de fiul lui”

Tolea Ciumac a fost condamnat la trei ani de închisoare, dar înainte de a fi înhățat de oamenii legii s-a refugiat în Italia și a cerut azil politic acolo.
29.07.2021 | 12:28
Condamnat la inchisoare Tolea Ciumac vrea azil politic in Italia Dezvaluirile Magdei Ciumac A uitat de fiul lui
Magda si Tolea Ciumac nu au mai tinut legatura, chiar daca, impreuna, au un copil, pe Alexander Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Plecat în Italia alături de soția lui, Alina, luptătorul K1 Tolea Ciumac pare să fi uitat de toate problemele din România, el fiind condamnat la trei ani de închisoare cu executare într-un caz de contrabandă cu țigări. Mai mult, pare-se, el a uitat și de faptul că are un fiu cu Magda Ciumac, bruneta cu care, cu ani în urmă, făcea spectacol în cazul Elodia, la OTV.

Magda Ciumac, despre Tolea: ”Exista karma”

Relația dintre Magda și Tolea Ciumac s-a terminat cât se poate de prost, cei doi certându-se, ani la rândul, ca la ușa cortului. Într-un final, cei doi au divorțat, iar băiețelul lor a rămas la Magda Ciumac, ea ocupându-se exclusiv de creșterea lui Alexander, fiul ei și al lui Tolea care, peste câteva săptămâni, va împlini 15 ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ne-a dezvăluit Magda Ciumac, relația lui Tolea cu fiul lor este una inexistentă, în ciuda faptului că luptătorul K1 a încercat, pe vremuri, să obțină custodia.

”Nu îl vizitează, nu îl sună, nu i-a oferit nimic în toți acești ani. Alexander nu mai e afectat de ce i se întâmplă lui Tolea. Dar după cum bine știm: exista karma în viață! Și pentru bine și pentru rău”, ne-a spus, în exclusivitate, Magda Ciumac.

ADVERTISEMENT

Magda l-a iertat pe Tolea Ciumac

Cu toate că a fost lăsată singură să își crească copilul, iar Tolea Ciumac, de ani buni, nu i-a mai oferit niciun ajutor, Magda Ciumac recunoaște că a trecut peste supărările pe care luptătorul K1 i le-a provocat.

”Fiecare cu viața lui. Da, a uitat de fiul lui, nu a sunat si nu a scris ani de zile! În august, pe 21, Alexander face 15 ani! Dar nici nu contează, noi îi dorim numai bine. Fiecare oferă ce are în suflet”, a mai spus Magda Ciumac pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tolea CIumac
In bratele Alinei, sotia lui, Tolea Ciumac a uitat de primul sau copil, Alexander Sursa foto: Facebook

Mai mult decât atât, recunoaște Magda Ciumac, acum a reușit să treacă pentru momentele dificile, iar sentimentele pe care le are pentru Tolea Ciumac sunt simplu de explicat.

”Bun, rău este tatăl copilului meu și omul care m-a iubit și pe care l-am iubit, fostul meu soț”, a mai spus Magda Ciumac pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Magda Ciumac: ”Sunt fericită”

Dacă Tolea Ciumac s-a recăsătorit cu Alina și se afișează împreună peste tot, Magda a decis să fie mult mai discretă cu privire la iubirile sale.

Și, chiar dacă la un moment dat, se vorbea despre o căsătorie cu un om de afaceri din Timișoara, Magda Ciumac s-a despărțit de acesta și și-a găsit alinarea în brațele unui italian, alături de care a trăit, ani la rândul, în Peninsulă. Acum însă, Magda s-a întors în orașul ei natal, Timișoara, și păstrează și mai mult dicreția cu privire la viața ei amoroasă.

”Acesta este un subiect personal și nu mai vreau de mulți ani să vorbesc despre viața mea personală! Atât pot spune: sunt bine și fericita! Chiar foarte bine”, a spus Magda Ciumac pentru FANATIK.

Tolea Ciumac, vacanță cu soția, în Italia

Refugiat imediat după condamnarea la închisoare din România în Italia, Tolea Ciumac a reușit să îi convingă pe judecătorii de acolo că nu reprezintă niciun pericol social și poate fi lăsat în libertate, solicitând chiar și azil politic.

Mai mult, Tolea Ciumac a solicitat să execute pedeapsa acolo, lucru acceptat de judecătorii din Italia, lucru care a condus la suspendarea executării condamnării primite la Tribunalul Bacău pentru contrabanda de țigări.

Iar de atunci, alături de soția lui, Alina, și de fiul lor, Sasha, Tolea Ciumac pare să fie într-o vacanță continuă, el plimbându-se ba prin stațiunile de lux de la Marea Adriatică, fie prin Alpii italieni.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, Tolea Ciumac are toate șansele să își petreacă restul vieții în Italia, alături de familia lui, fără să facă nicio zi de pușcărie în timp ce își vede de afacerile pe care le derulează acolo.

ADVERTISEMENT