News

Condamnat pe viață, eliberat după 22 de ani! Marius Csampar a ucis 6 oameni și a îngrozit România

23.05.2020 | 15:59
Condamnat pe viata eliberat dupa 22 de ani Marius Csampar a ucis 6 oameni si a ingrozit Romania
ADVERTISEMENT

Condamnat pe viață, eliberat după 22 de ani! Aceasta este povestea lui Marius Csampar. Un complet de judecată din Mehedinți a admis cererea de liberare condiționată a acestuia. Bărbatul era încarcerat la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin pentru uciderea a șase oameni.

Condamnat pe viață, eliberat după 22 de ani!

„Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o data țigara în gură, te înveți!”, declara Marius Csampar într-un interviu.

ADVERTISEMENT

Acum, unul dintre polițiștii care a lucrat la acest caz spune că speră ca acesta să își fi învățat lecția. „Avem obligația să îi acordăm un credit moral pentru cei 22 de ani petrecuți după gratii. Are referințe favorabile și rapoarte pozitive.

Marius Csampar a ucis 6 oameni și a îngrozit România

Acest lucru i-a determinat pe membrii comisiei de liberări conditionate și mai apoi instanța să îl pună în libertate.

ADVERTISEMENT

Sper ca anii de închisoare să-l fi adus pe calea cea dreaptă. El afirma atunci că e un justițiar al celor fără adăpost. Sper că și-a dat seama că alții sunt cei care fac justiția”, a mai adăugat polițistul.

Vă readucem aminte că o femeie a fost prima victimă a lui Marius Csampar. Totul se întâmpla în luna decembrie a anului 1993. După câteva luni, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani și un prieten care voia să-l dea pe mâna poliției.

ADVERTISEMENT

Au urmat gesturi inimaginabile. Corpul acestuia l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-l trădeze. Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă. Ultimul ucis a fost un prieten cu care comitea tâlhăriile.

Interesant este că Marius Csampar avea 22 de ani atunci când a fost condamnat la închisoare pe viață. El a comis prima crimă la doar 16 ani.

ADVERTISEMENT

A spus judecătorilor că a acționat, de fiecare dată, de unul singur, dar este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut.

 

 

ADVERTISEMENT