Condamnaţii în dosarul RAFO, lăsaţi fără 30 de apartamente de lux din Cartierul Francez. Cu cît le-a vîndut Fiscul

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 00:02
Condamnaţii în dosarul RAFO, lăsaţi fără 30 de apartamente de lux din Cartierul Francez. Cu cît le-a vîndut Fiscul

Condamnaţii în dosarul Rafo, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, au rămas fără cele peste 30 de apartamente de lux construite în Cartierul Francez din Bucureşti, Fiscul vânzându-le aproape pe toate prin licitaţie.

Locuinţele au fost preluate în proprietatea privată a statului, în urma unei sentinţe penale prin care mai mulţi oameni de afaceri, precum Marian Iancu, au fost condamnaţi la închisoare.

Vineri, reprezentanţii Fiscului au declarat pentru Profit.ro că au vândut prin licitaţie apartamentele acestora.

Concret, prin licitaţie, au fost vândute 31 de apartamente, Fiscul încasând în total 17,4 milioane de lei, cu 3,8 milioane de lei peste preţul de strigare.

Apartamentele au 2, 3 sau 4 camere şi o suprafaţă utilă cuprinsă între 61 de metri pătraţi şi 120 de metri pătraţi.

Apartamentele au avut preţuri de pornire începând de la circa 70.000 de euro şi ajungând la 120.000 de euro.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au stabilit că mai mulţi oameni de afaceri, printre care Marian Iancu şi Constantin Mărgărit, au derulat activităţi comerciale ilicite în care ar fi fost implicate grupul de firme VGB, rafinăria Rafo, societatea Tender şi Carom Oneşti, infracţiuni având ca scop spălarea banilor.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×