Stiri sportive

Tensiune la Craiova. “Vreţi să vin cu PUNGA DE BANI?!”

La Craiova au început negocierile pentru formarea unei singure echipe, iar Marin Condescu este cel care doreşte, mai mult ca oricine, ca în oraş să rămînă o singură echipă. Managerul general...
04.02.2014 | 00:05
Tensiune la Craiova Vreti sa vin cu PUNGA DE BANI

La Craiova au început negocierile pentru formarea unei singure echipe, iar Marin Condescu este cel care doreşte, mai mult ca oricine, ca în oraş să rămînă o singură echipă. Managerul general al Universităţii Craiova a explicat pentru FANATIK.RO care este stadiul tratativelor dintre cele două părţi. “Sînt anumite discuţii, însă nimic concret. Este complicat pentru că trebuie luate în calcul mai multe variante. Una în care promovează ambele echipe, alta în care promovează doar una. Aici este vorba despre o absorţie. Dar să vezi belea dacă vor promova atît FC U, cît şi CS U. Mai mult ca sigur, Gloria Bistriţa, Tîrgu-Mureş, Reşiţa vor merge la TAS, vor contesta locul lui CS U în prima ligă… Este foarte probabil ca CS U, în cazul în care va promova, să păţească ca Rapidul! Mă repet, este foarte complicat”, a spus Condescu.

“Nu este posibil să te duci la un hotel unde nu există piscină şi sală de forţă”

Condescu a lansat un atac la adresa lui Marcel Iancu, preşedintele lui FC U, care a ales hotelul unde să fie cantonaţi elevii lui Nicolo Napoli în această perioadă. “Nu este posibil să te duci la un hotel unde nu există piscină şi sală de forţă. După antrenament, jucătorii se plimbă transpiraţi, cîte cinci kilometri, ca să facă recuperare, care este esenţială pentru sportivi după terminarea şedinţei de pregătire. Domnul Iancu sau cine s-a ocupat să găsească acest hotel nu s-a consultat cu mine. Păi eu aş fi acceptat vreodată ca băieţii să se pregătească în asemenea condiţii? Mai se plăteşte şi cîte un milion pe zi pentru fiecare jucător în parte. Am înţeles că proprietarul hotelului vrea acum banii. În regulă! Cei care au negociat cazarea acolo să plătească. Eu nu am nici o legătură”, a spus Condescu.

“Ce vreţi? Să vin cu punga şi să mă apuc să fac plăţi?”

Managerul general al Universităţii Craiova a explicat şi motivele pentru care nu s-a implicat, momentan, şi financiar la echipă. “Aştept ca „Asociaţia Suporterilor Independenţi ai FC U Craiova” să aibă cont şi să lucrăm curat, cu ajutorul băncilor. Aşa este normal, aşa am lucrat la Pandurii şi i-am lăsat cu 3,5 milioane de euro în conturi. Păi ce vreţi? Să vin cu punga şi să mă apuc să fac plăţi? Sînt oameni prin Craiova care abia aşteaptă să fac asta… În 30 de zile totul se va rezolva şi vom face totul la vedere. Uite, de exemplu, am cumpărat echipament pentru jucători, au tot ce le trebuie. Şi am convenit cu furnizorul să fac plata peste 30 de zile, cînd vom avea cont în bancă. Omul ne-a înţeles şi a fost de acord. Aşa se lucrează, cu toţi banii la vedere. Revenind la treaba cu hotelul, eu nu am ce să plătesc pentru că nu m-am ocupat eu de această treabă. Domnul Iancu sau cine a făcut-o să se descurce”, a spus Condescu.

“Adrian Ilie va participa, pentru început, cu 200 de milioane de lei”

Fostul preşedinte al Pandurilor a vorbit şi despre implicarea lui Adrian Ilie în „Asociaţia Suporterilor Independenţi ai FC U Craiova”. “Pentru început, el va participa cu 200 de milioane pentru a-şi face intrarea ca membru fondator în asociaţia care va sponsoriza echipa pînă în vară. Pe lîngă Adi Ilie, vor mai veni şi alţi sponsori mai mici sau mai mari care vor participa la această asociaţie. În plus, îi voi lăsa pe suporteri să-şi aleagă preşedintele asociaţiei din rîndul lor, iar pentru postul de vicepreşedinte le voi propune fanilor să desemneze un fost mare fotbalist al Universităţii Craiova, pe cine vor ei”, a declarat Condescu.

“Mai dorim doi atacanţi”

Marin Condescu a mai declarat că la FC Universitatea Craiova vor mai sosi încă doi fotbalişti, în afara lui Vranjkovic, care poate fi considerat jucătorul “Ştiinţei”. “Am vorbit cu Nicolo Napoli şi mi-a transmis că mai vrea doi atacanţi la echipă. În rest mi-a zis că are lotul complet. Avem o listă mare, avem de unde alege. Îl am în vizor pe Vranjkovic, care mai aşteaptă doar un semn de la mine ca să vină la echipă”, a încheiat managerul general al Universităţii Craiova.

Tags: