Condescu a fost condamnat la trei ani de închisoare! Ce spera fostul oficial al Pandurilor!

Filon Stan   
în Liga 2
26/04/2018, 18:44
Condescu a fost condamnat la trei ani de închisoare! Ce spera fostul oficial al Pandurilor!
Condescu a fost condamnat la trei ani de închisoare

Fostul preşedinte de la Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, actualmente membru în CA al clubului, a fost condamnat, joi, la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, de către Curtea de Apel Craiova. Decizia este definitivă și a menținut decizia primei instanțe.

Condescu este reprezentantul Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO) în AGA la echipa de fotbal. În acelaşi dosar a fost trimis în judecat şi adjunctul acestuia, fostul vicepreşedinte al clubului, Viorel Temelescu, care a primit o pedeapsă de doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals.

Condescu condamnat la trei ani cu suspendare, dar banii nu s-au întors la echipă

Condescu declara că, dacă va fi condamnat, instanţa va trebui să anuleze contractele de cesiune de creanţă. ”Dacă ele sunt false nu pot fi în vigoare, dar în baza lor noi am plătit milioane de lei. Ca urmare, anularea lor presupune returnarea banilor către echipă şi, în situaţia financiară actuală a clubului, dacă mă condamnă pe mine, Pandurii va avea astfel de câştigat milioane de lei”, declara fostul oficial al clubului. Pandurii Târgu Jiu joacă ocupă locul 18 în Liga a 2-a.

 

Închide ×