Carousel hot news

Alexe, ÎN SCANDAL cu şefii! Cerinţa să rămînă la Dinamo!

"Cîinii" s-au trezit, în apropierea încheierii perioadei internaţionale de transferuri, că nu sînt mulţumiţi de atacanţii pe care îi au la dispoziţie. Astfel, Ionuţ Negoiţă şi Flavius...
24.08.2014 | 19:20
Alexe, ÎN SCANDAL cu şefii! Cerinţa să rămînă la Dinamo!

“Cîinii” s-au trezit, în apropierea încheierii perioadei internaţionale de transferuri, că nu sînt mulţumiţi de atacanţii pe care îi au la dispoziţie. Astfel, Ionuţ Negoiţă şi Flavius Stoican încearcă marea lovitură, pe ultima sută de metri.

Oficialii din “Ştefan cel Mare” au purtat mai multe discuţii cu Marius Alexe, atacantul care aparţine de Dinamo, dar care a fost împrumutat în ultimul sezon şi care nu pare încîntat de varianta unui viitor în “haită”. Totuşi, nici jucătorul nu are prea multe opţiuni. Negocierile pe care le-a avut cu diferite echipe din Turcia au eşuat, astfel că Alexe pare strîns cu uşa.

Oricum, Marius nu doreşte să continue în “Groapă” în orice condiţii. El i-a transmis clar lui Negoiţă că va accepta să joace din nou pentru Dinamo, chiar dacă are un contract ferm cu acest club, numai în cazul în care patronul roş-albilor îi va achite o sumă restantă. Este vorba despre banii pe care “cîinii” îi datorează fotbalistului dinainte ca acesta să plece de la Dinamo. Restanţa se ridică la aproximativ 20.000 de euro. Părţile vor lămuri lucrurile în cel mai scurt timp, pînă etapa viitoare, în care roş-albii vor evolua contra Braşovului.

Vetea proastă pentru Alexe este că Negoiţă urmăreşte să-i mai taie din salariu. Marius încasează, lunar, 12.000 de euro, avînd, clar, cel mai mare contract de la Dinamo. Dacă jucătorul şi clubul nu vor ajunge la un acord, atunci intervin două variante:

1. fie Alexe se va transfera la o altă echipă, în pripă, acceptînd oferte salariale pe care până acum le-a respins

2. fie Alexe şi Dinamo se vor judeca la Comisiile FRF, întrucît atacantul are contract ferm cu Dinamo, deci este obligat să joace şi să intre pe teren

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri