Fotbal intern

Condiția lui Dică să rămână la FCSB! Ce i-a cerut lui Gigi Becali!

25.05.2018 | 09:46
Conditia lui Dica sa ramana la FCSB Ce ia cerut lui Gigi Becali

Antrenorul roș-albaștrilor a negociat în aceste zile rămânerea la formația condusă de Gigi Becali și patronată de Vasile Geambazi. Condiția lui Dică să rămână la FCSB! Tehnicianul le-a cerut imperativ plecarea unui fotbalist!

Nicolae Dică a ratat titlul de campion cu FCSB, dar are șanse mari să continue pe banca roș-albaștrilor. În aceste zile, el a fost chemat la discuții de Becali și Geambazi. Părțile aproape că au ajuns la un acord.

Gigi vrea să îl dea afară pe Dică oricând, Nic cere să scape de Alibec!

Fostul patron al FCSB a explicat ce clauze i-a introdus antrenorului îi viitorul contract. ”Am vorbit cu Dică ieri. Am stabilit tot! A fost şi Vasi, eu l-am consiliat. Dică va rămâne mai departe, dar în aceleaşi condiţii. O să aibă nişte clauze în contract prin care poate să fie dat afară şi în timpul anului. Poate să fie demis dacă nu duce echipa în Europa League, dacă nu e pe locul 1 la finalul sezonului regulat”, a spus Gigi Becali la PRO X. Concret, Becali dorește să îl poată da afară pe Dică la orice oră. Pe de altă parte, FANATIK.RO a aflat singura condiție pusă de tehnician: renunțarea cu orice preț la Denis Alibec. Astfel, conform informațiilor noastre, atacantul va fi vândut până la plecarea în cantonamente, în caz contrar urmând a nu fi luat în stagiile de pregătire.

Condița lui Dică să rămână la FCSB (2). Relația dintre antrenor și Denis Alibec este ruptă definitiv.
Condița lui Dică să rămână la FCSB (2). Relația dintre antrenor și Denis Alibec este ruptă definitiv.

A pus tunurile pe el imediat după ratarea titlului!

Cerința lui Dică a fost acceptată de Becali fără ezitare. Acesta și-a dat acordul să nu îi mai permită vârfului să lucreze cu Dică, mai ales că el a fost primul care l-a desființat pe Alibec după ratarea titlului în fața celor de la CFR Cluj

Eu sunt vinovatul din cauză că l-a pus căpitan pe Alibec şi am fost lacom de bani! Trebuia să-l lichidez de mult! Tot ziceam, hai, mă, Dică, poate luăm banii! Mihai, stai, tată, că poate luăm banii! Alibec a uitat fotbalul! Dacă nu era el la Iaşi, poate nu luam bătaie!

Meme Stoica să fie vinovat? Păi de ce.. nu face el transferurile, eu fac totul aici! În fine, eu sunt vinovat, nimeni altcineva! Trebuie să-i las de la început să plece Alibec! Noi n-am avut faţă de campioni anul ăsta! A existat fum de ţigară vreodată la Steaua? Dar acum fumează Alibec, trebuie să-i laşi şi pe ceilalţi!’’, a spus Becali, după partida cu Astra.

Plecarea lui Alibec de la FCSB este iminentă, cu atât mai mult cu cât fostul patron a anunțat că acesta ar avea deja 7 oferte de transfer.

1,7 milioane de euro vrea Gigi Becali pentru Denis Alibec