Fotbal intern

Condiţia lui Florin Prunea pentru a veni la Dinamo! Ce trebuie să îi ofere Ionuţ Negoiţă

02.11.2018 | 14:46
Conditia lui Florin Prunea pentru a veni la Dinamo Ce trebuie sa ii ofere Ionut Negoita

Peluza Cătălin Hîldan, cea mai importantă grupare de fani de la FC Dinamo Bucureşti, a transmis un mesaj prin care îl cer pe Florin Prunea în conducerea clubului. După eliminarea ruşinoasă din Cupa României, când au fost învinşi de Miercurea Ciuc din Liga 3, suporterii cer să aibă linişte la club şi un om care să îl ajute pe Mircea Rednic pentru a redresa situaţia.

“Apelul nostru este și către Ionuț Negoiță: Dinamo are nevoie de Florin Prunea, de experiența lui, de răutatea lui atunci când trebuie să apere interesele Clubului! Antrenorul nu trebuie să-și consume energiile, timpul și nervii în discuții cu contestatarii, cu criticii, cu cârcotașii. Domnule Negoiță, însăși Afacerea Dinamo are nevoie de Prunea! Nu ne trebuie niciun playoff în momentul ăsta. Dar am ajuns sat fără câini. Florine, hai odată ACASĂ! Pune-ți cravată aia roșie și vino până nu e prea târziu”, este o parte din mesajul PCH.

Ce condiţie pune Florin Prunea pentru a veni la Dinamo

Pentru că sezonul acesta este destul de greu de salvat pentru Dinamo, Florin Prunea îi cere lui Ionuţ Negoiţă un contract pe o perioadă mai lungă de un an, pentru a-şi putea pune munca în slujba echipei: „Cred că fanii au apreciat ce am făcut la Dinamo. M-au sunat fanii, mă sună mereu. Ei au crescut practic cu mine în tribună. Conducerea lui Dinamo ar trebui să fie fericită că are astfel de suporteri.

Eu vreau să vin la Dinamo, dar conducerea trebuie să accepte ce am propus. Nu este vorba de bani, este vorba de durata contractului. Vreau o durată mai mare, am nevoie de mai mulţi ani. Nu m-a sunat nimeni din conducerea lui Dinamo, dar eu sunt deschis la negocieri”, a spus Prunea la un post de televiziune.

Florin Prunea pe Stadionul din Ştefan cel Mare în timpul unui meci între Dinamo şi Universitatea Craiova din Cupa României, disputat pe 10.11.2010
Florin Prunea pe Stadionul din Ştefan cel Mare în timpul unui meci între Dinamo şi Universitatea Craiova