Fotbal intern

Condiția pentru ca oficialii CFR Cluj să-i prelungească înțelegerea lui Toni Conceicao

25.12.2018 | 21:00
Conditia pentru ca oficialii CFR Cluj sai prelungeasca intelegerea lui Toni Conceicao
ADVERTISEMENT

Toni Conceicao se află la al treilea mandat la CFR Cluj, după ce i-a luat locul lui Edi Iordănescu la începutul acestui an. Conceicao are un contract pe un singur an (este vorba de acea înţelegere ruşnoasă, prin care antrenorul trebuie să ceară voie să facă schimbări şi să stabilească primul 11) iar FANATIK a aflat că tehnicianul portughez are de îndeplinit o singură condiție pentru a rămâne în Gruia: câștigarea titlului.

Toni Conceicao a venit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu, cel care a fost „mazilit” după numai trei partide. Tehnicianul portughez a ratat calificarea în grupele Europa League, după o dublă de coșmar cu echipa luxemburgheză Dudelange, motiv pentru care s-a speculat că antrenorul va fi demis din Gruia. Mai mult, cel care l-a adus la club, Iuliu Mureșan, a plecat și el de la CFR Cluj. În ciuda tuturor acestor lucruri, Conceicao a rămas la CFR Cluj. Asta și datorită faptului că echipa sa a avut o prestație excelentă în Liga 1 Betano. Campioana României a ajuns după victoria de la Arena Națională la 8 meciuri consecutive câștigate în deplasare, depășind astfel recordul stabilit în sezonul 2007/2008.

ADVERTISEMENT

Toni Conceicao rămâne la CFR Cluj doar dacă va câștiga titlul!

Parcursul foarte bun din Liga 1 Betano i-a salvat scaunul lui Toni Conceicao, cel care nu este tocmai iubit de noua conducere a clujenilor. Astfel, FANATIK a aflat că Toni Conceicao are o singură șansă pentru a rămâne din vară la CFR Cluj și anume câștigarea titlului! De altfel, portughezul pare a fi împăcat cu viitorul său incert în Gruia. El a vorbit după derby-ul cu FCSB despre demisia lui Dică și a oferit o reacție haioasă: „Eu sunt mereu pregătit. Am valiza la ușă. Așa e viața în fotbal. Pierzi un meci, începi să tremuri. Nu e bine așa. Antrenorul are nevoie de timp să facă o muncă bună, să prepare jucătorii. Trebuie răbdare”, a spus tehnicianul portughez, după victoria de pe Arena Națională.

  • 25 de meciuri a condus Toni Conceicao în acest sezon pe CFR Cluj, în care a adunat 15 victorii, 7 egaluri și 3 înfrângeri
ADVERTISEMENT

„Toni Conceicao are încrederea noastră totală, are mână liberă în tot ceea ce face din punct de vedere sportiv, fotbalistic şi tehnic, suntem mulţumiţi de munca pe care a depus-o până în acest moment. Dacă lucrurile vor continua aşa, ne gândim serios să prelungim contractul pentru încă un sezon, suntem în obiective şi ne dorim să construim o echipă nu numai care să câştige campionatul, ci şi să participe în sezonul viitor în grupele Champions League sau Europa League”
Daniel Stanciu, director sportiv CFR Cluj