Sport

Ce salariu are Florin Tănase la FCSB după ce a semnat prelungirea contractului: “Dacă intrăm în grupele Ligii îi dau şi 50.000 de euro”

Victor Becali, consilier la firma care îl impresariază pe Florin Tănase, a dezvăluit condiția pentru care căpitanul FCSB-ului a fost dispus să-și prelungească înțelegerea cu echipa lui Gigi Becali. În plus, patronul vicecampioanei României a dezvăluit care va fi salariul fotbalistului.
13.08.2021 | 12:01
Ce salariu are Florin Tanase la FCSB dupa ce a semnat prelungirea contractului Daca intram in grupele Ligii ii dau si 50000 de euro
florin tanase fcsb Sursa foto hepta.ro
ADVERTISEMENT
13-08-2021
09:16

Gigi Becali, după ce Florin Tănase a semnat prelungirea contractului cu FCSB: "A semnat acum 5 zile"

Gigi Becali a anunţat că Florin Tănase a semnat prelungirea contractului şi a susţinut că-i va face salariul de 40.000 de euro pe lună dacă FCSB se va califica în grupele Ligii Campionilor.

“Tănase a prelungit contractul acum 5 zile. A semnat contractul pe 4 ani, i-am făcut 30.000 de euro pe lună şi îi fac 40.000 dacă ajungem în grupele Ligii Campionilor. Le măresc la toţi. I-am zis: ‘Măi, Tănase, iţi fac acum 30.000, dacă intrăm în grupele Ligii îţi fac 40.000, îţi fac şi 50.000”, a declarat Gigi Becali la emisiunea “Ora exactă în sport” de la PRO X.

Florin Tănase a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro.

Mijlocașul, în vârstă de 26 de ani, mai are contract până în 2022 cu echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Condiția pentru care Florin Tănase semnează prelungirea contractului cu FCSB

Victor Becali susține că Florin Tănase este gata să-și prelungească înțelegerea cu FCSB, doar în cazul în care clauza de reziliere a contractului va fi micșorată.

„Nu e vorba de negocieri, ci de o propunere pe care Gigi i-o făcuse. Mi se părea o chestie corectă. E o propunere foarte bună pentru el.

ADVERTISEMENT

Relația lui Tănase cu Gigi e destul de bună și apropiată. Vrea să prelungească înțelegerea și pentru a avea apoi o clauză mai mică (n.r. clauză de reziliere). 

Dacă prelungește contractul, Tănase nu mai pleacă liber. Interesul lui Tănase e să plece cât mai repede, nu vrea să aștepte până în 2025, când va avea 30 de ani și ar putea pleca liber. 

ADVERTISEMENT

Orice e posibil în ceea ce-l privește pe Tănase. A existat interes pentru el, la 3 milioane, 3 și ceva, dar ofertele nu se apropiau de ceea ce dorea Gigi.

Timpul a dovedit că nu poți ști niciodată ce se întâmplă în fotbal”, a declarat Victor Becali, la GSP.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase le-a dă peste nas rapidiștilor

La finalul  meciului cu Gaz Metan, din etapa trecută de Liga 1, Florin Tănase a avut o replică „acidă” pentru rapidiști, care au lansat ironii la adresa FCSB-ului, înaintea meciului direct din campionat.

„Am avut emoții. Ultimul penalty îl ratasem. Dânsul îmi spusese de mult să nu mai bat așa, dar dacă marcam nu puteam să schimb.

La ratarea aceea nu am bătut cum băteam de obicei. Meciul cu Rapid e un derby. Este o echipă de tradiție. Nu putem fi ipocriți. Va fi un meci frumos.

Sper să îi batem, iar când îi întrebați să știe că noi suntem Steaua. Ironii ieftine vezi la orice colț. Va fi frumos.

Fanii noștri sunt interesați de un derby cu Rapid și sunt sigur că vor umple peluza. Până la urmă nici nu te mai gândeși la puncte.

Îngrijorător este că nu ne creăm ocazii. Sunt schimbări multe, dar și anul trecut erau și ne cream ocazii.

Am spus că îmi doream să plec, dar dacă patronul a ales să nu mă lase, nu-mi rămâne decât să mă antrenez la fel de bine și să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul. Eu sper să am evoluții bune în continuare”, a declarat Florin Tănase, la finalul partidei FCSB – Gaz Metan, scor 2-1.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT