Life

Condiția pusă de Adela Popescu pentru a prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. PRO TV a acceptat cererea vedetei

Adela Popescu a purtat negocieri serioase cu PRO TV înainte de a accepta să prezinte noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce condiție a pus vedeta?
28.07.2022 | 12:53
Conditia pusa de Adela Popescu pentru a prezenta Sunt celebru scoatema de aici PRO TV a acceptat cererea vedetei
Adela Popescu rămâne singură, fără Radu Vâlcan, în Dominicană
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a plecat în Republica Dominicană, zilele trecute, acolo unde se va filma noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Show-ul revine la PRO TV după 7 ani de absență!

Condiția Adelei Popescu pentru a prezenta “Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Prezentatoarea va realiza acest reality-show alături de colegul său de la PRO, Cabral, cel care a prezentat și primul sezon împreună cu comediantul Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Adela a acceptat cu mult entuziasm oferta producătorilor pentru a fi amiftrioana celui mai nebun concurs de televiziune, unul care va pune celebritățile de la noi în niște situații imposibile.

FANATIK a aflat că… acceptarea propunerii de a prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a venit și cu o solicitare destul de serioasă. Adela Popescu a purtat câteva discuții importante cu șefii ei înainte de a spune „Ok” cu toată gura. Producătorii au acceptat principala condiție pe care a pus-o vedeta.

ADVERTISEMENT

Întrucât prezentatoarea nu mai are parte de concediu, așa cum se bucură alte vedete din lumea televiziunii, aceasta și-a dorit musai ca în lungile săptămâni pe care le va petrece în Dominicană să nu ducă prea tare dorul celor dragi.

Prin urmare, Adela Popescu a vrut ca măcar o parte din perioada filmării reality-show-ului să îi aibă alături pe cei trei băieți și pe Radu Vâlcan. Zis și făcut! Actrița a mers în țara latino-americană cu toată familia. Astfel, prezentatoarea va îmbina utilul cu plăcutul.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Nume importante pe lista concurenților la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În afara orelor de filmare, se va putea bucura de prezența celor dragi, cu care ar putea trăi această experiență și ca pe un fel de vacanță. Și soția lui Cabral ar urma să plece în Dominicană, cel mai probabil în perioada următoare, Andreea Ibacka fiind, deocamdată, în țară.

Alegerea Adelei Popescu pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a surprins pe toată lumea. Prezentatoarea va face cu siguranță pereche bună cu Cabral, cu care a apărut ultima oară împreună la TV în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor picante.

ADVERTISEMENT

În cadrul show-ului „La Măruță”, Adela Popescu a aflat de la Cabral că experiența din Dominicană nu va fi tocmai așa cum și-o imaginează. Mai în glumă, mai în serios, realizatorul „Ce spun românii” i-a zis colegei sale că s-ar putea să nu aibă prea mult timp pentru plajă, așa cum ea speră.

Noua ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a strâns câteva nume destul de sonore din showbiz. Printre concurenții noului sezon se numără ex-dinamovistul Giani Kiriță, fotomodelul Ioana Filimon și, surpriza surprizelor, jurnalista Mara Bănică.

Giani Kiriță s-ar număra printre concurenții cu cel mai mare onorariu din acest sezon. Nu se știe, însă, deocamdată, cu exactitate despre ce sumă este vorba. Inițial, s-a vehiculat și numele lui Theo Rose. Aceasta a fost scoasă de pe lista scurtă a concurenților, fiind cooptată în alte două proiecte tot la PRO TV.

După cum se știe deja, Theo joacă în serialul „Clanul” și face parte din juriul de la „Vocea României”.

Cătălin Moroșanu a câștigat primul sezon “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost difuzată în urmă cu 7 ani. Deși a avut destul de mare succes, înregistrând audiențe consistente, PRO TV nu a mai făcut un al doilea sezon în anul următor.

Prima ediție a emisiunii a fost câștigată de cel supranumit „Moartea din Carpați”, luptătorul Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT