Life

Condiția pusă de Meghan Markle pentru a reveni în Marea Britanie. Ce solicitare are soția Prințului Harry

Cerința avută de Meghan Markle pentru a se întoarce în Marea Britanie. Ce dorință are, de fapt, partenera Prințului Harry.
13.06.2024 | 17:34
Conditia pusa de Meghan Markle pentru a reveni in Marea Britanie Ce solicitare are sotia Printului Harry
Cerința avută de Meghan Markle pentru a se întoarce în Marea Britanie. Ce dorință are, de fapt, partenera Prințului Harry. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Condiția pusă de Meghan Markle pentru a reveni în Marea Britanie. Ce solicitare are soția Prințului Harry. Experții regali au dezvăluit despre ce este vorba, dar și cum au ajuns Ducii de Sussex la această hotărâre surprinzătoare.

Cerința avută de Meghan Markle pentru a se întoarce în Marea Britanie. Ce dorință are, de fapt, partenera Prințului Harry

Cerința avută de Meghan Markle pentru a se întoarce în Marea Britanie. Ce dorință are, de fapt, partenera Prințului Harry. Cunoscuta actriță va face acest pas numai dacă va avea o casă stabilă și se va bucura de o securitate excelentă.

ADVERTISEMENT

„Meghan a spus că este pregătită să se întoarcă în Anglia doar dacă ea și Harry au un loc al lor și securitatea pe care amândoi o consideră esențială. Meghan nu se va întoarce niciodată în Marea Britanie și să stea la rudele soțului ei.

Dacă cuplul reușește să găsească o locuință permanentă și să rezolve problema securității, cu siguranță vor dori să își aducă copiii în Marea Britanie”, a spus autorul și expertul regal Tom Quinn, conform publicației Mirror.

ADVERTISEMENT

„Va fi nevoie de multă diplomație pentru a ajunge în punctul în care Archie și Lili să poată dezvolta o relație autentică și caldă cu verii lor George, Charlotte și Louis”, a mai spus Tom Quinn.

Informația despre posibila mutare a actriței Meghan Markle și a Prințului Harry, înapoi în Marea Britanie vine după ce fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea a câștigat dreptul de a merge la Curtea de Apel împotriva deciziei Înaltei Curți.

ADVERTISEMENT

Aceasta a decis că nivelul de protecție pe care îl dorește alături de familia sa în Regat este rezonabil. Ducii de Sussex au pierdut protecția completă a poliției finanțată de contribuabili atunci când au renunțat la statutul de membru senior al familiei regale de lucru, în 2020.

Anul trecut, în luna iunie, Meghan Markle și Prințul Harry au fost evacuați din Frogmore Cottage, o casă cu multă istorie. Din păcate, această decizie i-a lăsat fără reședință în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry, existență departe de Marea Britanie

Meghan Markle și Prințul Harry au parte de o existență liniștită departe de Marea Britanie, după ce au luat decizia să renunțe la rolurile pe care le aveau în Familia Regală. Au făcut acest pas la începutul anului 2020.

Ducii de Sussex au locuit împreună în Anglia vreme de 2 ani, însă de mai bine de 4 ani sunt stabiliți în Statele Unite ale Americii. În SUA a venit pe lume și cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță care a primit numele regretatei Reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
"Sunt mândră că sunt româncă". S-au născut în Kenya, dar vor reprezenta România la Jocurile Olimpice şi au planuri mari
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au...
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au decis soarta țării înainte de terminarea războiului