Condiţii de la Liga 2 la Steaua Armatei: "Avem deja sponsorizări, sume frumoase!"

Cristian Petrea, comandantul CSA,  avorbit despre echipa de fotbal care va începe drumul din Liga a 4.a Acesta a dezvăluit că vor fi condiţii demne de o echipă din eşalonul secund.

"Da, am vorbit la Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti, trebuie să ne armonizăm legislativ, astfel încât la momentul în care vom depune documentaţia de înscriere, să îndeplinim toate condiţiile de eligibilitate. Da, noi aşa am calculat, pentru că înfiinţăm echipa de la zero.

Trebuie să aducem antrenori, să transferăm jucători, să le oferim condiţii de masă, de cazare, celor care vor solicita acest lucru, echipament. Avem deja oferte importante pentru sponsorizări, sume frumoase, zicem noi, pentru Liga a 4-a. Rămâne să le concretizăm, astfel ca fotbaliştii CSA Steaua Bucureşti să beneficieze de condiţii de pregătire, de antrenament, la nivelul unei formaţii de Liga a 2-a", a spus Petrea pentru Gazeta Sporturilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933