Sport

Condiții de lux pentru cantonamentul de vară al lui FC U Craiova 1948! Când se reunește lotul oltenilor

Oltenii au intrat două săptămâni în vacanță după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1, iar FC U Craiova 1948 a anunțat destinația cantonamentului din această vară.
02.06.2023 | 19:00
Conditii de lux pentru cantonamentul de vara al lui FC U Craiova 1948 Cand se reuneste lotul oltenilor
FC U Craiova 1948 a stabilit cantonamentul din vară! Unde se vor pregătii oltenii și când se reunește lotul. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a pierdut dramatic preliminariile Conference League în fața celor de la CFR Cluj, iar oltenii și-au făcut deja planurile pentru stagiul de pregătire din această vară. Formația lui Adrian Mititelu a anunțăt că stagiul de pregătire va avea loc în Germania, iar jucătorii vor avea două săptămâni de pauză începând de astăzi.

FC U Craiova 1948 a stabilit cantonamentul din vară! Condiții de lux pentru formația lui Adrian Mititelu în Germania

Deși elevii lui Nicolo Napoli au tras tare pentru ultimul loc rămas în cupele europene, oltenii nu au izbutit să învingă CFR Cluj în Gruia. Jucătorii grupării din Bănie au intrat în vacanță la o zi distanță de la ultimul meci al sezonului, iar conducătorii au făcut deja planurile pentru stagiul de pregătire.

ADVERTISEMENT

Trupa care va fi antrenată de Joao Janeiro începând cu sezonul viitor va pregăti următoarele confruntării din SuperLiga în Germania. Oltenii au anunțat că jucătorii vor reveni la treabă începând cu 17 iunie, iar cantonamentul din această vară va avea loc în Goch, Germania.

Astfel, gruparea din Bănie se va pregăti intens pentru campionat în perioada 24 iunie și 4 iulie, iar oltenii vor avea condiții de lux. FC U Craiova 1948 va fi cazată la Hotel De Poort, iar conducerea formației lui Adrian Mititelu urmează să programeze și trei meciuri de verificare în Germania.

ADVERTISEMENT

„La finalul acestui sezon, băieții vor beneficia de 2 săptămâni de vacanță, urmând să revină la treabă pe 17 iunie. Alb-albaștrii vor efectua, între 24 iunie și 4 iulie, un stagiu de pregătire în Germania, în Goch, și vor fi cazați la Hotel De Poort, unde vor beneficia de cele mai bune facilități de pregătire și de recuperare.

În orășelul din apropierea graniței dintre nemți si olandezi, Știința va disputa trei partide de verificare, adversarii urmând a fi anunțați ulterior”, scrie în postarea de pe site-ul oficial de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu contestă vehement arbitrajul din CFR Cluj – FC U Craiova 1948: „Și-a arătat ferocitatea și gândurile”

Adrian Mititelu a dat de pâmânt cu Istvan Kovacs după CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 1-0, la FANATIK SUPERLIGA. Finanțatorul grupării din Bănie l-a acuzat pe „centralul” din Carei că a rezolvat meciul pentru trupa lui Dan Petrescu.

“Este vorba de un ansamblu general de arbitraj. Acea fază (n.r. eliminarea lui Bauza) este doar bomboana de pe colivă, care s-a văzut cel mai mult. La faza aceea, şi-a arătat ferocitatea şi gândurile.

ADVERTISEMENT

Mortul de la groapă nu mai poate fi întors. Nu am făcut acele declaraţii ca să fac doar vâlvă, am anticipat. Delegarea a fost de rea-credinţă. A fost o lucrătură mare. Au fost două persoane importante: centralul să fie un executant de marcă şi cel de la VAR, care este un executant al lui Bodescu.

N-am văzut în viaţa mea, în 20 de ani de când conduc un club de fotbal, atâtea reproşuri de la un grup de jucători. Străinii erau sideraţi. Să vezi 20 de oameni că sunt revoltaţi în halul ăsta. Sunt stupefiaţi de ce au putut să vadă”, spune Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT