Sport

Condiţii de VIP pentru trofeu! Cum arată hotelul de lux unde stau jucătorii lui Real Madrid pentru finala Ligii Campionilor! Foto

Real Madrid a rezervat un hotel de lux din apropierea Parisului, în care vor fi cazați jucătorii și staff-ul tehnic al clubului pentru finala din Liga Campionilor.
26.05.2022 | 14:05
Hotelul de cinci stele în care va fi cazat lotul lui Real Madrid în confruntarea cu Liverpool din finala Ligii Campionilor. Sursa foto: Instagram/aubergedujeudepaume
ADVERTISEMENT

Real Madrid va întâlni pe Liverpool în finala Ligii Campionilor de pe 28 mai, pe stadionul „Stade de France” din Paris. „Cormoranii” vor dori să-și ia revanșa pentru finala pierdută în 2018, în timp ce madrilenii vor încerca să obțină cel de-al 14-lea trofeu de campioană a Europei.

Unde se cazează starurile lui Real Madrid înaintea finalei Ligii Campionilor

Ca proaspătă campioană a Spaniei, Real Madrid vrea să arate că se respectă și la Paris. Astfel, “galacticii” au închiriat un hotel de lux cu facilități de cinci stele, ca să se asigure că jucătorii nu vor duce lipsă de nimic și că se vor odihni cum trebuie pentru confruntarea cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

Hotelul se numește „Auberge du Jeu de Paume” și se află lângă Castelul Chantilly, la aproximativ 50 de kilometri nord de Paris și la 40 de minute cu mașina de „Stade de France”. Cele 92 de camere ale hotelului sunt decorate în stilul franțuzesc al secolului al XVIII-lea.

Cea mai scumpă cazare este apartamentul prezidențial, care costă în jur de 3.000 de euro pe noapte. Cu o suprafață de 200 de metri pătrați, acesta include o cameră matrimonială, living și sufragerie separate, baie din marmură, gerderobă și priveliște spectaculoasă către grădinile din jur.

ADVERTISEMENT

Care sunt facilitățile de care se vor bucura jucătorii lui Real Madrid

Oaspeții madrileni vor avea acces nelimitat la piscină interioară, jacuzzi, centru spa, baie turcească, sală de masaj, dar și sală de fitness. De asemenea, Carlo Ancelotti va avea la alegere cinci săli de conferință superdotate pentru şedinţele sale dinaintea meciului cu Liverpool.

Alte activități ce vor sta la îndemâna jucătorilor lui Real Madrid sunt: ciclismul montan, tenisul, vânătoarea, plimbările în grădinile din jurul hotelului și vizita la Castelul Chantilly. Mai mult decât atât, “galacticii” s-ar putea bucura chiar și de o plimbare pe cal – probabil cu permisiunea lui Ancelotti, deoarece există și teama de accidentare.

ADVERTISEMENT

„Los Blancos” vor servi masa la restaurantul de lux „La Table du Connetable”, care a fost premiat cu o stea în Ghidul Michelin, și la tradiționalul „Le Jardin d’Hiver”, care face parte din rețeaua de hoteluri „Relais & Châteaux”.

Facilitățile care-l vor mulțumi pe Gareth Bale

După cum informează The Sun, Real Madrid a închiriat de fapt întregul complex de cinci stele, cu o suprafață de 7.800 de hectare – potrivit site-ului oficial al hotelului. Acesta dispune chiar de propriul teren de golf cu 18 găuri, lucru ce-l va încânta pe Gareth Bale, care și-a deschis în Marea Britanie o afacere cu baruri de minigolf.

ADVERTISEMENT

Galezul de 32 de ani se luptă pentru a fi în formă în seara zilei de 28 mai pentru ultima sa apariție în tricoul lui Real Madrid, înainte de a i se termina contractul în luna iunie. Cu toate acestea, în cazul în care nu va reuși să intre pe teren, atacantul se va putea relaxa pe terenul de golf de lângă hotel.

Steven Goff de la Washington Post a declarat în urmă cu o lună că Gareth Bale va părăsi Spania pentru un transfer gratuit în Statele Unite ale Americii. Jucătorul lui Real Madrid ar putea semna un contract cu DC United, care e dispusă să-l facă pe Bale cel mai bine plătit jucător din istoria clubului, după Wayne Rooney, fostul căpitan al Angliei.

ADVERTISEMENT
Tags: