Fotbal intern

Condiţii teribile pentru U Craiova înainte de meciul cu Sepsi! Nu au putut să stea in vestiarul improvizat de gazde

22.08.2020 | 18:08
Conditii teribile pentru U Craiova inainte de meciul cu Sepsi Nu au putut sa stea in vestiarul improvizat de gazde
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova dispută primul joc din noul sezon pe terenului lui Sepsi Sf. Gheorghe, sâmbătă, 22 august, de la ora 18:00, iar măsurile de prevenţie a răspândirii coronavirusului au dat naştere unor situaţii neobişnuite.

Înaintea partidei de la Sf. Gheorghe, vestiarele au fost… două containere, amplasate în apropierea stadionului. Din cauza temperaturilor foarte ridicate, în jur de 35 de grade Celsius, şedinţa tactică a avut loc în aer liber.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aerul condiţionat nu a putut fi folosit, pentru a se respecta măsurile impuse de Guvern, iar fotbaliştii au fost nevoiţi să se schimbe afară.

Căldura şi măsurile anti-COVID nasc situaţii neobişnuite

29 de grade Celsius este temperatura la care se desfăşoară partida dintre Sepsi Sf. Gheoghe şi Universitatea Craiova. Iar la „vestiare“, a fost chiar mai mare.

ADVERTISEMENT
„Vestiarul“ Craiovei la Sf. Gheorghe

Interzicerea folosirii aparatelor de aer condiţionat, pentru a se preveni răspândirea coronavirului, a însemnat o temperatură de peste 35 de grade şi un aer practic irespirabil în cele două containere folosite de fotbalişti pe post de vestiare.

„Vestiarul“ Craiovei la Sf. Gheorghe

De aceea, toate lucrurile care au loc înainte de o partidă, precum şedinţa tactică şi îmbrăcarea echipamentului de joc, au fost făcute în aer liber.

ADVERTISEMENT
„Vestiarul“ Craiovei la Sf. Gheorghe
„Vestiarul“ Craiovei la Sf. Gheorghe

Cristiano Bergodi a ratat meciurile de pregătire

Craiova a fost una dintre formaţiile româneşti afectate de pandemie. Nu mai puţin de patru cazuri de COVID-19 au fost înregistrate la echipa din Bănie. Toate în rândul persoanelor din staff.

Chiar dacă niciunul dintre jucători nu a primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19, pregătirea pentru noul campionat a avut de suferit, întrucât antrenorul Cristiano Bergodi a fost unul din infectaţi.

ADVERTISEMENT

Italianul nu a făcut deplasarea împreună cu echipa în stagiul de pregătire din Austria, rămânând în România până ce a primit două rezultate negative consecutiv. În cele din urmă, a ajuns pe finalul stagiului de pregătire.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Astra: 27,50 este cota pentru „2 pauză / 1 final“. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT