Fanatik Show

Steaua îşi dă OK-ul! Cît mai stă Sănmărtean în Ghencea

UPDATE 19:26 / Valeriu Argăseală, preşedintele echipei din Ghencea, a confirmat, la DigiSport, informaţiile oferite de FANATIK.RO. "Sănmărtean îşi doreşte să rămînă la Steaua, şi-a...
15.09.2014 | 17:50
Steaua isi da OKul Cit mai sta Sanmartean in Ghencea
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:26 / Valeriu Argăseală, preşedintele echipei din Ghencea, a confirmat, la DigiSport, informaţiile oferite de FANATIK.RO.Sănmărtean îşi doreşte să rămînă la Steaua, şi-a descoperit plăcerea de a juca fotbal, chiar dacă acest lucru s-a întîmplat tîrziu. Mi-a spus că se simte excelent”, a declarat Argăseală.

UPDATE 17.50: Preşedintele de imagine al Stelei a confirmat la FANATIK SHOW că Sănmărtean este foarte aproape să semneze un nou acord. Sănmărtean vrea să-şi prelungească actualul angajament cu două sezoane, iar Gigi Becali e gata să accepte propunerea. 

ADVERTISEMENT

“Din cîte ştiu au început negocierile. E vorba de doi ani. Asta se negociază. La cîte a făcut pentru Steaua, nu cred că e un risc dacă se prelungeşte pe doi ani. Felul în care joacă la ora actuală îi dă toate atuurile să prelungească pentru încă doi ani. El se simte foarte bine la Steaua. Sînt momente în joc în care ai nevoie de un asemenea jucător. Eu cred că patronul acceptă. E greu să nu-i accepţi astfel de condiţii la cum joacă!”, a spus Helmuth Duckadam la FANATIK SHOW, la LOOK TV.  “Cînd o să finalizăm vă anunţăm, se discută!”, s-a rezumat să anunţe şi preşedintele Argăseală.

……………………………..

Alături de Claudiu Keşeru, Lucian Sănmărtean este unul dintre cei mai în formă jucători de la Steaua. Mijlocaşul şi-a arătat clasa şi în ultima etapă de campionat, cînd a reuşit să înscrie un gol, direct din corner, cu Gaz Metan. “Magicianul” se află, însă, în ultimul an de contract cu roş-albaştrii, iar Steaua riscă să-l piardă gratis. Lucru de neconceput pentru Gigi Becali, care i-a mandatat pe oficialii clubului să pornească discuţiile cu Sănmărtean privind prelungirea înţelegerii scadente în vară.

ADVERTISEMENT

“Vrea să rămînă şi să joace în Liga Campionilor”

Sănmărtean, care în primăvară va împlini 35 de ani, este dispus să continue la Steaua, echipă unde trăieşte a doua tinereţe. “Îşi doreşte foarte mult să rămînă şi să apuce să evolueze în grupele Ligii Campionilor. Le-a spus şi celor din club acest lucru. A fost foarte afectat după partidele cu Ludogoreţ şi vrea ca anul viitor să joace cu Real Madrid sau Barcelona! Momentan, nu are oferte de la alte echipe, dar în iarnă situaţia se va schimba, cînd intră în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu oricine. Mingea este în terenul celor de la Steaua”, a spus, pentru FANATIK.RO, un apropiat al fotbalistului.

Vrea contract pe doi ani!

Sănmărtean le-a transmis deja oficialilor din Ghencea care sînt pretenţiile sale, iar acestea sînt mai mult decît decente. Conform surselor FANATIK.RO, “Magicianul” vrea un contract pînă în vara anului 2017, adică pentru două sezoane, dorind să-şi încheie cariera la Steaua. “Nu cere majorarea salariului, este mulţumit cu cel pe care îl are în prezent. De asemenea, vrea ca în noua înţelegere să fie trecute şi bonusurile de performanţă din actualul contract. Practic, este dispus să prelungească în aceleaşi condiţii ca pînă acum”, a punctat sursa FANATIK.RO. În prezent, Sănmărtean cîştigă din salariu şi bonusuri de performanţă aproximativ 400.000 de euro pe an. În plus, fotbalistul este dispus şi o eventuală clauză legată de numărul de meciuri pe care trebuie să le joace pentru a încasa integral banii stipulaţi în contract. Oficialii Stelei au luat la cunoştinţă doleanţele lui Lucian şi se vor gîndi în perioada următoare dacă îi vor face o ofertă scrisă, şansele ca acest lucru să se întîmple fiind foarte mari în condiţiile în care Gigi Becali e fascinat de prestaţiile “Magicianului”!

ADVERTISEMENT

22.000 de euro pe lună este salariul lui Sănmărtean la Steaua

400.000 de euro este cota lui Sănmărtean conform transfermarkt.de

37 de ani şi 4 luni va avea Sănmărtean în vara lui 2017, dacă îşi va prelungi contractul cu Steaua în condiţiile cerute de el

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: