Sport

Condițiile puse de Ionuț Negoiță pentru a reveni la Dinamo: „Asta e cea mai mare problemă a clubului!”

Ionuț Negoiță a vorbit despre o revenire la Dinamo, explicând care sunt cele două condiții pe care le pune pentru a se întoarce la club.
26.01.2023 | 00:12
Conditiile puse de Ionut Negoita pentru a reveni la Dinamo Asta e cea mai mare problema a clubului
Condițiile puse de Ionuț Negoiță pentru a reveni la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Ionuț Negoiță a spus că dacă s-ar întoarce în fotbal ar face-o numai la Dinamo, club de la care a plecat după un întreg scandal cu suporterii.

Condițiile puse de Ionuț Negoiță pentru a reveni la Dinamo

Ionuț Negoiță a vorbit despre condițiile pe care le pune pentru a reveni la Dinamo: „Decizia de a întra la Dinamo. Dacă ar fi să am experienţa de acum, nu aş mai intra. Dacă aş mai întra vreodată în fotbal, aş intra doar la Dinamo, cu două condiţii: să fie stadion nou făcut şi să întru în calitate de acţionar minoritar.

ADVERTISEMENT

Nu mi-aş mai asuma toată povestea. Aş fi unul dintre acţionari şi să numim o conducere profesionistă care să se ocupe de managementul clubului”.

„Ăsta e un detaliu. Dacă s-ar găşi un grup de oameni de afaceri care să pună bani suficienţi să construiască un buget multi-anual, pentru promovare, pentru performanţă, promovarea ar fi o chestiune de timp. 

ADVERTISEMENT

Revin, am mai spus-o şi o repet. Cea mai mare problemă a clubului este lipsa stadionului. Dacă s-ar fi făcut stadionul, atunci când a fost iniţiativa cu toate trei, Steaua, Dinamo, Rapid, şi Dinamo avea stadion sau măcar era în construcţie, m-aş fi gândit şi eu de două ori dacă să plec. Faptul că nu are stadion şi nici măcar nu s-a început la el, asta poate fi o problemă foarte mare”, a mai spus Ionuț Negoiță, conform orangesport.ro.

„Dacă Dinamo va avea un stadion, poate mă mai gândesc și eu”

„Dacă va avea stadion Dinamo la un moment dat, poate mă mai gândesc şi eu, dar fără stadion şansele sunt mici să supravieţuiască.

ADVERTISEMENT

E ca atunci când nu ai casa ta şi ai vrea să ai stabilitate. Nu există! Stadionul actual e de mult depăşit, n-are nicio legătură cu ce ar trebui să fie.

Dinamo e din nou într-un moment greu, precum atunci când l-am luat. Când am luat clubul Dinamo, era pe punctul de a… Era aproape, aproape mort, dar neîngropat”, a continuat Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

„L-am luat, l-am resuscitat, l-am repus pe şine şi opt ani de zile m-am ocupat de el. Din păcate, s-a revenit (n.r. – în insolvenţă). Am trecut şi noi printr-o insolvenţă, au fost şi discuţii despre acea insolvenţă şi s-au lămurit lucrurile.

Din nou, este un moment greu. Eu sper din tot sufletul să se găsească soluţii şi să-l repună pe şine. E mai greu acum, că e în Liga 2, adică trebuie şi promovat, revenit în Liga 1. Lucrurile sunt mai complicate decât erau atunci. 

Ideal ar fi să se promoveze, dar nu există altă variantă decât să vină cineva. Una, două, trei persoane potente financiar, care să se implice cu bani, dar şi cu organizarea. Trebuie cineva să-şi asume direcţia. E ok ca suporterii să fie  prezenţi, dar cred că de unii singuri e complicat”, a mai spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT