Fotbal intern

Conducătorii lui CFR Cluj, ironii pentru Gigi Becali la meciul cu Astra Giurgiu: „Baba Pricina e pe Aleea Alexandru nr.1” EXCLUSIV

Conducatorii lui CFR Cluj ironii pentru Gigi Becali la meciul cu Astra Giurgiu Baba Pricina e pe Aleea Alexandru nr1 EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reușit o victorie extrem de clară pe terenul lui Astra Giurgiu, scor 5-1, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Betano. La acest meci au asistat toți oficialii celor de la CFR, care la finalul meciului au dat petrecere în vestiar, alături de jucători. Aceștia nu l-au menajat pe patronul FCSB, Gigi Becali.

Conducătorii lui CFR Cluj, ironii pentru Gigi Becali după meciul cu Astra Giurgiu

La partida din Giurgiu au fost prezenți la meci Marian Copilu, Daniel Stanciu, Bogdan Mara, Marius Bilașco și Marian Băgăcean. Imediat după golul cinci, oficialii lui CFR Cluj au început cu ironiile la adresa patronului FCSB. Momentul a fost surprins de reporterii FANATIK. „O căutăm pe Baba Pricina. Unde e? Nu o găsim. E pe Aleea Alexandru nr. 1″, s-au amuzat conducătorii trupei din Gruia.

ADVERTISEMENT
Conducătorii lui CFR Cluj au venit la meciul dintre Astra și CFR Cluj

Reacția lor vine după ce Gigi Becali a vorbit despre titlurile pierdute în ultimele două sezoane din cauza ghinioanelor: „Am avut titlul de două ori în mână şi l-am pierdut. L-a luat Viitorul acum doi ani după ce a făcut De Amorim penalty şi CFR anul trecut după ce am pierdut cu Iaşiul. Poate acum va fi invers şi Dumnezeuu o să ni-l dea nouă. Poate i se arată Baba Princina lui Dan! Nu se poate tot timpul să îţi iasă, mai ales când vorbeşti de alţii. Eşti pe primul loc, uite-te doar la echipa ta, poate îi bate Astra astăzi şi apoi şi Craiova, iar la ultimul meci să avem nevoie de un egal pe Arena Naţională. Îi spulberăm”, a zis patronul FCSB, înainte de duelul de la Giurgiu.