Sport

Conducătorii lui Dinamo, îngrijoraţi înainte de returul cu U Cluj: „Va fi mult mai greu ca în primul meci!” Ce se întâmplă cu potenţialii investitori

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit înainte de returul cu U Cluj, fiind îngrijorat de soarta echipei, fiind conștient de situația grea în care e clubul.
24.05.2022 | 20:10
Conducatorii lui Dinamo ingrijorati inainte de returul cu U Cluj Va fi mult mai greu ca in primul meci Ce se intampla cu potentialii investitori
Conducătorii lui Dinamo, îngrijoraţi înainte de returul cu U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu a vorbit și despre posibilii investirori de la Dinamo, despre care a spus că au făcut câțiva pași înapoi, însă nu s-au retras de tot din dorința lor.

Conducătorii lui Dinamo, îngrijoraţi înainte de returul cu U Cluj

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, este îngrijorat de returul cu Universitatea Cluj: „Noi am fost dezamăgiți pentru că ne doream un alt tip de atitudine, iar atitudinea aia a fost la jucătorii lui U Cluj. Ne așteptam la cu totul altceva, ținând cont că au venit multe legende ale lui Dinamo la meci.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți dintre ei au clauze automate de prelungire a contractului dacă rămânem în prima ligă, iar cei care nu au, au fost chemați și am discutat cu ei”.

„Și pentru mine a fost surprinzător, mi s-a spus că vor aborda cu altă atitudine acest meci, nu a fost așa. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi greșit la primul gol.

ADVERTISEMENT

Nu e imposibil, dar e mult mai greu decât la primele 90 de minute ale meciului.

Sper ca fanii și jucătorii să fie conectați la ce se întâmplă și să reușim să ne salvăm. Cred că s-au vândut toate biletele, nu am informații oficiale, dar așa am auzit. Va fi stadionul plin, asta e clar!”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

„Oricare ar fi opiniile mele, nu îmi permit să las să iasă la suprafață alte lucruri”

„N-a funcționat masa, părerea mea era că înainte de meci trebuia o concentrare maximă. Masa s-a făcut cu bune intenții, dar cred că era mai bine să se stea acasă, oricum nu ne mai legăm de lucrul ăsta, e important ce vom face duminică.

ADVERTISEMENT

Oricare ar fi opiniile mele, nu îmi permit să las să se iasă la suprafață altceva decât lucruri pozitive pentru club. Cel mai ușor e să critici, trebuie să găsim motivele pentru ce s-a întâmplat la meciul de la Cluj și să rectificăm ce nu s-a făcut bine.

Sunt tot felul de litigii, care sunt cu foști jucători de la Dinamo și unele dintre ele au fost înscrise la masa credală.

ADVERTISEMENT

Avem o problemă de natură sportivă, iar din motive legale, nu sunt îngrijorat deloc de datoriile respective, chiar dacă sunt înscriși la masa credală”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

„Noi tocmai i-am notificat pe acționari, îi solicităm să vină cu sume de bani, îi așteptăm acum. Evident că le-am cerut bani de nivelul milioanelor de euro, potrivit echipei pe care o acționariază.

Ei trebuie să înțeleagă că au și datorii și obligații, nu numai drepturi. Avem mijloace juridice la îndemână și vom putea recitifica lucrurile dacă nu se va întâmpla nimic.

Fanii acționari au introdus spre 3 milioane de euro la Dinamo în ultimii ani. Ca să vină procentual peste cei de la DDB, acționarii ar trebui să aducă în jur de 9 milioane de euro, dar noi nu am cerut astfel de sume.

Dinamo dacă rămâne sau nu, nu are relevanță asupra planului de reorganizare, vorbim doar de o perioadă mai lungă de timp pentru revenire, pentru că nu am mai avea sumele mari din drepturile de televiziune.

Din cele două discuții purtate, ambele sunt valabile în continuare. Am vorbit cu domnul Badea și văd o disponibilitate din partea lui pentru a discuta și pentru a nu îndepărta posibili acționari din cauza siglei.

Retrogradarea e un aspect important, însă mi s-a spus din partea unui fond important de investiții că nu e un criteriu definitoriu. Mai vorbim și cu altcineva, vom vedea”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT