News

Conducere civilă pentru Spitalul din Suceava! Anatolii Buzdugan, noul manager

30.04.2020 | 17:50
Conducere civila pentru Spitalul din Suceava Anatolii Buzdugan noul manager
ADVERTISEMENT

Conducere civilă pentru Spitalul din Suceava! Aceasta este noutatea pentru prima unitate medicală unde armata a preluat șefia.

Conducere civilă pentru Spitalul din Suceava!

Aproape o lună de zile a fost condus spitalul de o echipă militară. „Cred că a învăţat toată lumea. Din ce am spus şi echipei manageriale noi, nu trebuie să uităm ce a însemnat Suceava.

ADVERTISEMENT

Gândiţi-vă că aproape 3.000 din cele 12.000 de cazuri sunt de la Suceava, că 124 de cazuri din cele aproape 690 de decese sunt de la Suceava”, a declarat ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru.

Anatolii Buzdugan, noul manager

Vă reamintim că Spitalul Judeţean Suceava a fost primul mare focar de infectare cu noul coronavirus. 462 de cadre medicale s-au infectat, potrivit ultimei raportări date de Ministerul Sănătăţii.

ADVERTISEMENT

Pe 27 aprilie, Consiliul Medical al SJU Suceava a votat noua structură de conducere a unităţii medicale. Dr. Anatolii Buzdugan a fost ales în funcţia de manager, iar medicul Valeriu Gavrilovici în funcţia de director medical.

Suceava este în continuare cel mai afectat judeţ, cu 2.765 de cazuri de coronavirus, potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

ADVERTISEMENT

“Trei mii din cele 12.000 de cazuri sunt de la Suceava. 124 de cazuri din cele aproape 690 de decese sunt de la Suceava.

Acel cumul de factori pe care l-am găsit de la început, managementul, autoritate locală, populaţie civilă, parte medicală sunt cei care au contribuit la momentul în care ne aflăm.”, a mai spus ministrul Sănătăţii.

ADVERTISEMENT

“Domnul general şi-a terminat misiunea, ne vedem la minister, va prezenta raportul complet la tot ce a însemnat activitatea dânsului în Spitalul Judeţean Suceava”, a încheiat ministrul.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: