"Mergem pe mâna lui Niculescu, dar jucătorii vor avea mari probleme!"

FC Voluntari, Claudiu Niculescu, Poli Iasi

Dan Leasă a mărturisit că nu se pune problema demiterii lui Claudiu Niculescu, dar a transmis un mesaj pentru jucătorii lui FC Voluntari.

Claudiu Niculescu, tehnicianul formaţiei FC Voluntari, abia şi-a găsit cuvintele la finalul partidei pierdute pe teren propriu, cu Poli Iaşi, scor 0-4 şi dezvăluit că în cel mai scut timp conducerea trebuie să ia unele măsuri în cadrul lotului. Contactat de către FANATIK.RO, Dan Leasă, managerul general al ilfovenilor ne-a mărturisit ce decizia a luat.

"Am discutat cu Claudiu Niculescu şi pot să vă spun că era negru de supărare. Nu se pune sub nici o formă problema să ne despărţim de el. Nu la Claudiu este problema, problema este la atitudinea jucătorilor. O parte dintre jucătorii de la Voluntari, care au fost pe teren împotriva celor de la Iaşi, au evoluat lamentabil!", a spus Leasă.

"Nu mai accept nici un accident!"

Dan Leasă a mărturisit că înfrângerea cu FC Voluntari este ultimul rezultat negativ pe care îl mai acceptă fotbaliştilor lui Niculescu pe teren propriu. "Acest eşec usturător de pe teren propriu îl iau ca pe un accident. Dar este ultimul! Nu voi lua nici o decizie nici faţă de jucători, adică nu voi da amenzi sau îi voi trimite pe o parte dintre ei la echipa a doua, dar nu voi mai accepta o astfel de prestaţie.

Nu înţeleg cum am putut să mâncăm bătaie de la Poli Iaşi. Mă uitam în echipa lui Stoican şi cred că vreo patru jucători care au evoluat împotriva noastră nici măcar nu aveau cum să intre pe poarta clubului nostru. Îi opream de la poartă pentru că nu aveau valoare de Voluntari. Din acest motiv eşecul este suferit este extrem de dureros", a spus Leasă.