Conducerea Barcelonei a stabilit viitorul lui Tata Martino! DECIZIA aşteptată de toţi suporterii

Adrian Căpriţă   
în Pariuri sportive
21/02/2014, 18:32
Conducerea Barcelonei a stabilit viitorul lui Tata Martino! DECIZIA aşteptată de toţi suporterii

Josep Maria Bartomeu, preşedintele celor de la FC Barcelona, a declarat astăzi că îi va prelungi contractul lui Gerardo Martino indiferent de cum se va desurca în acest sezon, primul pe banca echipei.

Într-un interviu acordat unei televiziuni spaniole, Bartomeu a declarat că la finalul acestui sezon îi va propune lui Tata Martino prelungirea contractului care expira în 2015.

„Martino are contract pînă în 2015, iar acum nu este momentul să vorbim despre prelungire, dar la vară îi vom propune un nou contract, chiar daca în acest sezon nu vom cîştiga nimic, deoarece este un proiect interesant şi munca lui trebuie să aibă continuitate” De asemenea, preşedintele clubui a declarat că este încîntat de cum joacă echipa şi asta îi sperie pe rivali.

Pînă în acest moment, Tata Martino are un sezon excelent, cu şanse de a cîştiga toate cele trei trofee. Barcelona este în finala Cupei Spaniei, unde o va întîlni pe Real Madrid şi după 24 de etape este pe locul întîi în campionatul Spaniei, la egalitate de puncte cu Atletico Madrid şi Real Madrid. În Liga Campionilor, Barcelona are şansa de a cîştiga trofeul, mai ales după victoria cu 2-0 cu Manchester City în sferturi.

Închide ×