Conducerea CFR-ului i-a răspuns lui Ioniţă, care crede că merită să joace mai mult!

Filon Stan   
in Fotbal intern
01/04/2018, 16:51
Conducerea CFR-ului i-a răspuns lui Ioniţă, care crede că merită să joace mai mult!
Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță” cu speranța ca jucătorul său să-și revină la forma care a convins conducerea CFR-ului să de Atrei un milion de euro pe el

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Alexandru Ioniţă nu va avea de suferit, după declaraţiile făcute imediat după finalul meciului dintre Universitatea Craiova şi CFR, scor 0-0! Acesta a spus că echipa sa a venit la Craiova cu obiectiv clar: să nu piardă, apoi a transmis un mesaj şi către tehnicianul Dan Petrescu. ”Nu am venit ca titular la CFR Cluj, dar merit să joc mai mult!”, a fost mesajul lui Ioniţă.

“Ioniţă nu va avea de suferit, n-au fost declaraţii exagerate. E normal să-şi dorească să joace mai mult. Şi la meciul ăsta a fost o decizie luată în ultimul moment, dacă el sau Păun să fie titular. În timpul săptămânii s-au încercat mai multe variante.

Mara are încredere în Ioniţă. ”Cred că va reuşi să joace mai multe meciuri”

În funcţie de adversar, a ales până la urmă echipa. Alex ştie că ne bazăm pe el, până la final cred că va reuşi să joace mai multe meciuri titular şi să ne ajute să câştigăm campionatul”, a spus Bogdan Mara, unul dintre oficialii clubului din Gruia, la PRO TV. Alexandru Ioniţă a fost achiziţionat în schimbul sumei de un milion de euro de la Astra Giurgiu, dar a jucat mai mult la echipa a 2-a a CFR-ului, în Liga a 4-a. 

Închide ×