ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Conducerea lui CFR Cluj îi laudă pe jucătorii lui Edi Iordănescu! Ce fotbalist a fost evidențiat

Autor: Bogdan Ciutacu | 12.04.2021 | 15:51
Conducerea lui CFR Cluj îi laudă pe jucătorii lui Edi Iordănescu! Ce fotbalist a fost evidențiat
Conducerea CFR-ului ii lauda pe jucatorii lui Edi Iordanescu. Ce fotbalist a fost evidentiat

Șefii campioanei sunt mulțumiți de evoluția fotbaliștilor lui CFR Cluj din meciul cu Universitatea Craiova, iar un jucător al ardelenilor a ieșit cel mai mult în evidență.

ADVERTISEMENT

FCSB a profitat de semieșecul campioanei din meciul cu Universitatea Craiova și a rămas pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1, însă conducerea lui CFR Cluj a fost mulțumită de jocul echipei, mult îmbunătățit față de ultimele partide.

De cealaltă parte, Marinos Ouzounidis și-a criticat jucătorii după meciul cu CFR și a declarat dezamăgit că aștepta mai mult de la jucătorii săi.

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii lui CFR Cluj, e optimist înaintea playoff-ului: „Au fost mult mai buni!”

Ștefan Gadola a analizat prestația jucătorilor lui CFR Cluj în meciul cu Universitatea Craiova și consideră că echipa sa a câștigat un punct în Bănie și a prestat un joc mult mai bun în comparație cu meciurile cu FCSB și Dinamo: „Până la urmă, am luat un punct la Craiova… Echipa a fost mult mai motivată, băieții au jucat mult mai bine față de meciurile cu FCSB și Dinamo. Au fost mult mai buni și mă bucur pentru ei”, a declarat omul de la afaceri la GSP Live.

ADVERTISEMENT

Acționarul minoritar al ardelenilor a fost însă nemulțumit de faptul că echipa lui Iordănescu s-a chinuit cu Dinamo, care a jucat cu doi oameni mai puțin și pe care o consideră mult mai slabă: „Dinamo e o echipă slabă, trebuia s-o batem bine. Dar băieții se uită și ei la meciuri și au crezut că va fi un meci ușor”, a mai precizat Gadola.

Ștefan Gadola a acuzat și prestația brigăzii de arbitri și consideră că CFR Cluj a avut un penalty neacordat la meciul de la Craiova: „Din punctul meu de vedere, puteam avea și penalty A fost o mână pe șort, dar arbitrul a fost poziționat mai bine”.

Ce jucător a fost evidențiat: „A pus suflet și a fost cel mai bun”

Unul dintre oamenii cu banii de la CFR Cluj l-a remarcat pe Billel Omrani, pe care l-a considerat cel mai bun jucător împotriva Craiovei și a apreciat eforturile atacantului francez: „Omrani mi-a plăcut cel mai mult. A pus suflet și a fost cel mai bun. Da, era într-o pasă proastă, dar și-a revenit și joacă mai bine!”.

ADVERTISEMENT

Principalul merit îi este acordat lui Edi Iordănescu care a schimbat atitutidinea jucătorilor, iar aceştia au abordat cu totul altfel partida: „În mod sigur acum Edi i-a mobilizat mai bine! I-a făcut să fie mai luptători. Mi-a plăcut echipa”.

Ștefan Gadola e de părere că meciurile cu FCSB și Universitatea Craiova vor fi decisive în stabilirea campioanei României în acest sezon: „În play-off trebuie să facem patru meciuri bune cu FCSB și Universitatea Craiova, iar după aceea mai vedem. Campionatul e deschis! Ce înseamnă un punct? Nu e ceva deosebit”, a concluzionat acesta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
Citește și...
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • CD NOU LORENNA & ALEX DE LA ORĂȘTIE, exclusiv cu Taifasuri!
  • Nr. 832: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!