News

Conducerea DSP Timiş, schimbată pentru a doua oară în criza de coronavirus! Fosta şefă, cuvinte dure în scandalul maternităţii în care au fost descoperite 25 de cazuri de COVID-19

06.04.2020 | 16:32
Conducerea DSP Timis schimbata pentru a doua oara in criza de coronavirus Fosta sefa cuvinte dure in scandalul maternitatii in care au fost descoperite 25 de cazuri de COVID19
ADVERTISEMENT

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Timiş a fost schimbată pentru a doua oară în plină criză de coronavirus. Mariana Rădulescu a fost schimbată din funcţie la mai puţin de o lună de la numire.

Conducerea DSP Timiş, schimbată pentru a doua oară în criza de coronavirus!

Medicul Mihaela Vlaicovici este noul Director al DSP Timiş, iar director adjunct este medicul Flavius Cionca. Schimbarea a venit după ce Mariana Rădulescu a acuzat raţiuni politice în scandalul Maternităţii Odobeşti:

ADVERTISEMENT

“Goană după capital electoral”, a tunat Vlaicovici în scandalul în care 25 de persoane: personal medical şi paciente, au fost infectate cu coronavirus la Maternitatea Odobeşti din oraş.

Conducerea Spitalului Municipal Timişoara, în subordinea căruia se afla Maternitatea Odobescu, a decis închiderea maternităţii pentru mai mult de 48 de ore pentru dezinfecţie, lucru neacceptat de conducerea DSP Timiş.

ADVERTISEMENT

A doua schimbare la DSP Timiş în mai puţin de o lună!

Ulterior, după ce personalul medical a fost testat pentru coronavirus şi mai multe teste au ieşit pozitive, conducerea DSP Timiş a făcut o serie de recomandări conducereii Spitalului Municipal, printre care şi restrângerea activităţii, anunţă news.ro.

Este a doua schimbare a conducerii DSP Timiş în mai puţin de o lună. Mariana Rădulescu a înlocuit-o în funcţie pe Cornelia Malac, care a fost eliberată din funcţie de Ministerul Sănătăţii.

ADVERTISEMENT

În spaţiul public au apărut unele imagini care o înfţăţişau într-o conferinţă de presă, bâlbâindu-se când a oferit informaţii legate de cazurile de coronavirus din Timişoara la începutul lunii martie.

Judeţul Timiş are peste 100 de cazuri de coronavirus confirmate

Noul director de la DSP Timiş, Mihaela Valcovici este medic specialist cardiolog la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Are 48 de ani şi a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din oraş.

ADVERTISEMENT

Judeţul Timiş este unul dintre cele mai afectate judeţe de COVID-19 având 181 de cazuri confirmate. Focarul este în continuare la Suceava unde s-au înregistrat 1.228 de cazuri

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: