Sport

Conducerea FCSB-ului a făcut marele anunț: „Am solicitat din nou să jucăm pe Ghencea!”

Mihai Stoica stoica a făcut marele anunț pentru fanii FCSB-ului, și anume că a trimit o nouă solicitare pentru ca echipa să joace meciurile pe Ghencea.
03.12.2022 | 16:21
Conducerea FCSBului a facut marele anunt Am solicitat din nou sa jucam pe Ghencea
FCSB a trimis din nou o solicitare pentru a juca pe Ghencea. Sursă foto: cni.ro
ADVERTISEMENT

Totodată, managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre Leo Strizu, antrenorul cu licență Pro al FCSB-ului, explicând că altceva mai bun se putea găsi într-o perioadă atât de scurtă pentru echipă.

FCSB a trimis din nou o solicitare pentru a juca pe Ghencea

Mihai Stoica a vorbit despre o nouă încercare a FCSB-ului de a-și juca meciurile de pe teren propriu pe Ghencea, mai precis duelurile cu CFR Cluj și cu FC Botoșani:

ADVERTISEMENT

„Ne cam încurcă meciurile Rapidului cu Fiorentina și cu Borussia Dortmund, pentru că ele trebuie să se antreneze pe Arena Națională.

Azi am trimit o solicitare domnului Bichir. Solicităm să primim aprobare, să jucăm, plătind, următoarele două meciuri de pe teren propriu pe Ghencea, cu CFR și cu Botoșani”.

ADVERTISEMENT

„Nu am primit niciun răspuns până acum la solicitarea pentru meciurile cu Mioveni și cu Rapid. Dacă nici acum nu primim un răspuns, înseamnă că cineva nu vrea să bage câteva mii de euro în visteria statului și va trebui să răspundă penal”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Vreți momente amuzante la interviuri? Stați de vorbă cu Leo!”

MM Stoica a vorbit și despre Leo Strizu, antrenorul cu licență Pro de la FCSB, explicând că momentele amuzante de la interviuri ar putea fi evitate dacă ar fi lăsați să antreneze și alte persoane în afară de cele care posedă licențe Pro:

ADVERTISEMENT

„Suntem obligați să avem licență Pro? Suntem! Atunci avem un antrenor cu licență Pro. Vreți momente amuzante la interviuri? Stați de vorbă cu Leo.

El e un produs al școlii de antrenori de la noi. Iar alții care nu au licența, au obținut rezultate notabil. Luați-l pe Marin Dună și mai sunt și alții care au licențe Pro, ei sunt absolvenții”.

ADVERTISEMENT

„Omul s-a emoționat, nu a fost pus în viața lui în fața unui microfon. Nu toți sunt ca noi, care știm ce să spunem în fața camerei. O să învețe și Leo să vorbească, ce să facem. Nu îmi convine, dar ce să facem?”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Mioveni. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT