Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea lui CFR Cluj a lămurit, în direct la Fanatik SuperLiga, viitorul lui Dan Petrescu după ratarea titlului. Video exclusiv

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj a lămurit situaţia lui Dan Petrescu la echipă după ratarea titlului. Oficialul susţine că "Bursucul" se simte bine la Cluj şi vrea să stea.
18.05.2023 | 13:57
Conducerea lui CFR Cluj a lamurit in direct la Fanatik SuperLiga viitorul lui Dan Petrescu dupa ratarea titlului Video exclusiv
Cristi Balaj a lămurit, în direct la Fanatik SuperLiga, viitorul lui Dan Petrescu după ratarea titlului. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ratat pentru prima dată după cinci ani, titlul de campioană a României. Cu două etape înainte de final, ardelenii sunt la opt puncte de liderul Farul Constanţa şi luptă doar pentru ultimul loc pe podium.

Conducerea lui CFR Cluj a lămurit, în direct la Fanatik SuperLiga, viitorul lui Dan Petrescu după ratarea titlului

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a lămurit, în direct la FANATIK SUPERLIGA, situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj, spunând că “Bursucul” vrea să rămână alături de echipă:

ADVERTISEMENT

Nu este adevărat că Neluţu Varga l-a sunat pe Marius Şumudică. Au discutat pentru că Şumudică, din ce am aflat, îi trimitea mesaje domnului Varga şi vorbeau uneori. Nu i s-a propus lui Şumudică să preia echipa.

Şi în declaraţia lui Marius Şumudică, pe care am citit-o foarte atent, reiese că doar a vorbit cu domnul Varga, el vorbeşte cu foarte multă lume. Şumudică nu spune nicăieri că i s-a propus postul de antrenor.

ADVERTISEMENT

Nu are legătură cu CFR Cluj. Mi se pare mult prea mult. Există oameni care zgârie uşa, ca pisica. Dan Petrescu se simte foarte bine la Cluj şi vrea să rămână”, a spus Balaj.

VEZI VIDEO: 

“Probabil în acest moment, nu mai au un Cristi Balaj care să îi protejeze sau îndrume”

Oficialul celor de la CFR Cluj consideră că nu mai există un Cristi Balaj în arbitrajul românesc, spunând că în momentul în care era în activitate, se lupta pentru asigurarea unor condiţii bune pentru “cavalerii fluierului”:

ADVERTISEMENT

“Ce beneficii să avem noi dacă va câştiga o echipă sau alta? S-a creat o imagine deformată că eu aş conduce arbitrajul. M-am luptat pentru asigurarea unor condiţii pentru arbitrii, pe vremea când activam.

Nu îmi era frică de faptul că se va supăra Mircea Sandu şi o să-l certe pe tata care e magazioner la Federaţia Română de Fotbal, sau alţii care aveau nemulţumiri, nu le spuneau şi era rumoare pe la colţuri.

ADVERTISEMENT

Eu mi-am spus de fiecare dată când existau situaţii delicate la arbitrii. Iar când veneau şi mi se plângeau, fiecăruia i-am spus ceea ce a greşit el, nu ce a greşit partea adversă.

Probabil în acest moment, nu mai au un Cristi Balaj care să îi protejeze sau îndrume şi să vadă fiecare ceea ce greşeşte el”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT