Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea lui CFR Cluj, anunț de ultimă oră despre transferul lui Ermal Krasniqi: „E greu să reziști ofertelor tentante!”. Care e situația lui Deac. Video Exclusiv

Ermal Krasniqi este fotbalistul momentului la CFR Cluj. Conducerea campioanei e conștientă că e doar o chestiune de timp până când kosovarul va prinde un transfer important.
17.03.2023 | 09:23
Conducerea lui CFR Cluj anunt de ultima ora despre transferul lui Ermal Krasniqi E greu sa rezisti ofertelor tentante Care e situatia lui Deac Video Exclusiv
Conducerea lui CFR Cluj, anunț de ultimă oră despre transferul lui Ermal Krasniqi: „E greu să reziști ofertelor tentante!”. Care e situația lui Deac. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ermal Krasniqi (24 de ani) este cel mai interesant jucător al lui CFR Cluj în acest moment. Conducerea campioanei este conștientă de acest lucru și știe că nu îl mai poate ține mult pe kosovar. Cristi Balaj a vorbit despre un posibil transfer în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Conducerea lui CFR Cluj se teme că îl poate pierde pe Ermal Krasniqi: „E greu să reziști”

Conducerea lui CFR Cluj e încrezătoare că îl poate păstra în Gruia pe Ermal Krasniqi și în sezonul viitor. Șefii campioanei en-titre se tem însă că fotbalistul kosovar ar putea primi o ofertă extrem de tentantă.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul transferat în această iarnă de la Ballkani în schimbul sumei de 200 de mii de euro mai are contract cu echipa lui Dan Petrescu până în vara lui 2026. Cotat de transfermarkt.com la 375 de mii de euro, Krasiniqi are patru goluri și un assist în cele 11 partide jucate pentru feroviari.

„Eu zic ca da, îl putem păstra, dar rămâne de văzut pentru că atunci când apare o ofertă tentantă e greu să reziști. Nu ne mai surprinde. Nu a fost nimic surprinzător pentru că îl vedem și la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Ce îmi place e modestia pe care o are. De fapt toți jucătorii de acum de la CFR au o modestie aparte. Sunt jucători cu caracter incredibil. Zâmbesc când te văd, când te întâlnești cu ei, când discuți cu ei.

E incredibil! Cum se pregătesc, seriozitatea pe care o au, pofta de antrenament, de joc, chiar dacă joacă ultimele 10 minute sau sunt titulari, comportamentul e același”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Exemplul Ciprian Deac

CFR Cluj n-are de gând să se despartă nici de Ciprian Deac, chiar dacă decarul veteran al ardelenilor tocmai a împlinit 37 de ani.  „Deac mai are contract încă un an jumate. Până vara viitoare.

Se pregătește exemplar. E un model pentru cei mai tineri. Îl dăm exemplu când vin jucători care trebuie să stea mai mult în sala de forță îl dăm exemplu”, a conchis președintele ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT