Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea lui CFR Cluj lămurește situația „dezertorului” Cephas Malele: „I s-a făcut referat!”. Video Exclusiv

Cephas Malele a dispărut ca din ceață de la CFR Cluj. Fanatik a dezvăluit în exclusivitate situația atacantului elvețian, iar Cristi Balaj a oferit detalii suplimentare.
28.02.2023 | 12:38
Conducerea lui CFR Cluj lamureste situatia dezertorului Cephas Malele I sa facut referat Video Exclusiv
Conducerea lui CFR Cluj lămurește situația „dezertorului” Cephas Malele: „I s-a făcut referat!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Returul din play-off-ul Conference League, CFR Cluj – Lazio 0-0, a fost ultimul meci al lui Cephas Malele la CFR Cluj. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că atacantul a „fugit” din Gruia și că își va rezilia contractul cu campioana en-titre. Conducerea ardelenilor a comentat situația la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce se întâmplă cu Cephas Malele, după ce a „dezertat” din Gruia. Cristi Balaj lămurește totul: „Antrenorul i-a făcut referat”

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, vârful elvețian, care este împrumutat de la Al Tai, este supărat că CFR Cluj nu i-a prelungit înțelegerea și că ar fi fost înjurat pe rețelele de socializare de fani. Conducerea a primit însă o altă varianta din partea lui Malele.

ADVERTISEMENT

„Malele ne-a informat că are anumite probleme de familie. Așteptăm pentru că am solicitat informații suplimentare pentru a îl sprijini în măsura în care avem posibilitatea. Deocamdată e absent de la antrenament. Am pregătit și un referat din partea antrenorului și vom vedea. Așteptăm lămuriri. Suntem alături de el indiferent de ce probleme are, rămâne de văzut.

Nu a anunțat (n.r. – că nu vine la antrenament). Știm doar că are anumite probleme de familie. Ne-a anunțat o persoană apropiată de el și rămâne de văzut exact despre ce e vorba, dar se va lămuri acest aspect. Știm doar că suntem alături de orice jucător și venim în sprijinul oricărui jucător, pentru că suntem oameni în primul rând, și pentru noi contează mai întâi omul.

ADVERTISEMENT

El a jucat, el a evoluat. Știu că a fost tratat cât se poate de bine, a avut minute bune jucate la CFR Cluj, a intrat chiar și în meciul cu Lazio de la început. Familia lui a venit cu noi, fetița mea s-a jucat cu fetița lui. I-a dat jucăriile. Deci nu e nicio problemă, toți jucătorii ne sunt apropiați, suntem ca o familie”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Campioana ultimelor cinci sezoane din SuperLiga nu s-a decis încă dacă îl va sancționa sau nu pe elvețian. „Se va discuta cazul lui. Când vom avea informații și din partea lui suplimentare, atunci vom analiza. Nu ne face plăcere să sancționăm, dar fiind înțelepți analizăm orice situație și de la caz la caz se va decide. Până una alta, atâta timp cât știm că are probleme de familie, trebuie să transmitem că suntem alături de toți jucătorii mai ales în momente dificile.

ADVERTISEMENT

Noi suntem în legătură cu avocata lui. Am solicitat informații suplimentare. Ni s-a transmis că vom fi anunțați. Avem ușa deschisă pentru orice jucător. Nu e jucător care să fi dorit să vorbească cu noi sau să intre în birou. Nu am pățit așa ceva niciodată. Cel puțin nu eu. Ușa mea e larg deschisă.

Având în vedere că are anumite probleme de familie așa cum ni s-a transmis, noi trebuie să facem totul să fim alături de jucător. Asta e preocuparea noastră. D-aia am cerut amănunte. La altceva nu mă gândesc. Ulterior vom vedea. În funcție de informațiile pe care le vom primi vom analiza și vom vedea ce e de făcut”, a adăugat președintele clujenilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Am înțeles că l-a văzut la stadion”

Cristi Balaj a făcut și haz de necaz. În ultima etapă de SuperLiga, CFR s-a deplasat la Ploiești pentru meciul cu Petrolul. Oficialii rămași acasă susțin însă că l-au văzut pe Malele în Cluj. „Noi am plecat cu echipa la București. Răzvan Zamfir a rămas la club, am înțeles că l-a văzut la stadion. Suntem în dificultate pentru că lista nu o mai putem modifica, lista de SuperLiga. După ce există anumite limite și suntem restricționați ne mai trezim și că apar asemenea situații”, a mai spus fostul mare arbitru.

Președintele lui CFR Cluj nu ia în calcul varianta conform căreia Cephas Malele ar fi fost înjurat de fanii lui CFR. „La Cluj, spectatorii, noi nu avem o galerie, care să vină să le dea tricoul jos sau să le rupă fularele. În Gruia, la CFR, e un stadion în care spectatorii pot fi acuzați eventual că stau ca la teatru, dar nu că sunt recalcitranți sau au o atitudine ostilă”, a conchis Balaj.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: