Sport

Conducerea lui CFR Cluj, răspuns acid pentru Gigi Becali: „Vine postul și curățăm toată mizeria”

Conducerea CFR-ului a avut o replică acidă pentru Gigi Becali, care a spus că vrea ca echipa lui Dan Petrescu să piardă cu Lazio în Conference League.
22.02.2023 | 15:36
Conducerea lui CFR Cluj raspuns acid pentru Gigi Becali Vine postul si curatam toata mizeria
Conducerea CFR-ului i-a dat replica lui Gigi Becali. Sursă foto: colaj Fanatk.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că nu se mai teme de CFR Cluj pentru că echipa lui Dan Petrescu și-a pierdut din calitățile defensive și încasează foarte multe goluri. Mai mult decât atât, patronul roș-albaștrilor vrea ca în returul cu Lazio, campioana României să piardă cu 5-0. Cristi Balaj a venit cu o replică dură.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, i-a răspuns acid lui Gigi Becali: „Regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs”

Replica CFR-ului a venit prin președintele Cristi Balaj, extrem de dezamăgit după declarațiile făcute de Gigi Becali despre campioana României, mai ales că performanța ardelenilor le ajută pe contracandidatele la titlu din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă am reprezentat România sau suntem singurul grup care în acest moment am ajuns să ne calificăm în primăvara europeană și care încercăm să acumulăm puncte de care vor beneficia și celelalte echipe în viitori ani”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Oficialul CFR-ului a făcut aluzie la îmbrăcămintea lui Gigi Becali, precizând că deși este o persoană credincioasă, declarațiile au fost pline de răutate. „E neașteptat, chiar regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs. Mă gândesc că nu la biserică învață să se comporte așa.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, replică pentru Gigi Becali: „Vine postul și curățăm toată mizeria”

„Noroc că vine postul și curățăm toată mizeria pe care o facem. Noi le-am urat succes de fiecare dată. Vorbim de cluburi care reprezintă România, așa cum poate fiecare”, a declarat Cristi Balaj, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali a vorbit despre lotul CFR-ului, fiind convins că Ciprian Deac, piesa esențială din lotul ardelenilor, nu mai este la același nivel. „Nu vreau să fiu ocupat, vreau să mănânce bătaie 5-0. Nu vreau să vorbesc mai multe că n-are rost, nu vorbesc eu.

ADVERTISEMENT

Nu o mai văd nici pe CFR echipă grea. Era echipă grea, n-aveai cum s-o bați, acum nu, primește goluri, nu mai au forța, puterea aia. Nu mai e Djokovic, a îmbătrânit Deac cu vreo doi ani, nu mai merge.

Deac făcea tot jocul, nu-l au pe Deac, praf sunt. Deac le face tot jocul, dar nici el nu mai poate cum putea. Nici atacanți nu mai au, deci nu e greu.

ADVERTISEMENT

De Farul nu vreau să vorbesc, pentru că nu vorbesc despre alte echipe și nu vreau să-l supăr pe Gică și nu o să vorbesc. De CFR vorbesc ca să-l supăr pe Petrescu. Neluțu nu se supără, dar vreau să-l supăr pe Petrescu. Mai glumim, mai râdem, dar nu zic nimic de Gică, că cine știe, se supără””, a spus Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă despre CFR Cluj.

CFR Cluj, primă de 200.000 de euro pentru a o elimina pe Lazio din Conference League

Neluțu Varga a fost la Roma pentru meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj, încheiat 1-0. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că jucătorii CFR-ului și întreg staff-ul vor primi o primă cumulată de 200.00 de euro dacă vor reuși să o elimine pe Lazio și să se califice în optimile Conference League.

Cristi Balaj a confirmat dezvăluirea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. „Da, acesta este adevărul. Suma este corectă. Domnul Varga ne încuraja și pe noi, inclusiv pe mine. Aveam acea supărare de la golul primit, putea să fie ușor evitat.

Mai ales că putea să fie ușor evitat. Mai ales că Dan Petrescu este un perfecționist, exersează, pregătește mai mereu fazele fixe. Cum s-a întâmplat și pentru acest meci. Tocmai că a pregătit atât de bine, nu întâmplător remarcau și cei din anturajul celor de la Lazio.

Chiar dacă au jucat în 10 oameni, pentru că au mai fost astfel de situații, nu s-a întâmplat de mult ca Lazio să aibă așa puține ocazii. Domnul Varga a fost totdeauna generos și pozitiv”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK  SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT