Sport

Conducerea lui CFR Cluj reacționează după ce fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu: ”Vom discuta cu el”

Fanii i-au cerut, iar, demisia lui Dan Petrescu. Conducerea clubului a intervenit și spune că va analiza situația și va discuta cu antrenorul.
16.09.2022 | 13:30
Conducerea lui CFR Cluj reactioneaza dupa ce fanii iau cerut demisia lui Dan Petrescu Vom discuta cu el
Dan Petrescu este tot mai contestat de fani CFR-ului. Conducerea clubului a reacționat. © FOTO:Flavius Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu e cel mai titrat antrenor din istoria campioanei CFR Cluj, dar evoluțiile echipei și rezultatele modeste din acest sezon i-au determinat pe fani să-i ceară demisia.

Cristi Balaj: ”Vina e împărțită, și a lui, și a jucătorilor, și a noastră”

Locul 5 în SuperLiga și ultimul în grupa G din Conference League au stârnit furia fanilor campioanei CFR Cluj care cer tot mai insistent demisia tehnicianului Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

CFR nu a obținut doar două victorii în actuala campanie europeană, și acelea la limită 1-0 cu modestele Shakhtior Soligosk, respectiv Maribor, ambele în Conference League, după ce în primul tur preliminar din Liga Campionilor vișiniii s-au făcut de râs cu Pyunik Erevan.

Nici în competiția internă echipa lu Dan petrescu nu are evoluții cu mult mai apreciate și cel mai titrat antrenor din istoria clubului feroviar clujean nu mai are susținerea suporterilor.

ADVERTISEMENT

Președintele Cristian Balaj a reacționat după ce fanii au scandat, iar, ”demisa” la finalul meciului cu Sivasspor 0-1 în etapa a două din cea de a treia competiție continentală intercluburi.

”Aşa este, i s-a cerut demisia lui Dan. Vina e împărţită, şi a lui, şi a jucătorilor, şi a noastră. Noi nu luăm decizii la cald, am ajuns la o anumită maturitate. Vom analiza, vom discuta şi cu el şi vom vedea ce decizii vom lua”, a spus Balaj, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Oficialul CFR-ului le reamintește fanilor că echipa a obținut performanțe excelente cu Dan Petrescu antrenor

Reacția fanilor campioanei CFR Cluj nu e una spontană. Aceștia și-au exprimat nemulțumirile vis-a-vis de jocul tern al echipei și în sezoanele anterioare, dar victoriile finale în campionat au răcorit, de fiecare dată, atmosfera încinsă din Gruia.

Președintele Cristian Balaj consideră că reacția fanilor nu este tocmai corectă și le reamintește că de numele lui Dan Petrescu se leagă câștigarea a patru din ultimele cinci titluri de campioană.

ADVERTISEMENT

”Calitatea jocului şi ultimele rezultate au dus la această situaţie. Dar să nu se uite că Petrescu a adus rezultate, a câştigat campionate. Ideea e că vrem să avem rezultate mai bune şi să aducem spectatori mai mulţi în tribune”, a punctat Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT