Sport

Conducerea lui CSM București a încercat să îl demită de trei ori pe Adi Vasile! Motivul pentru care antrenorul rămâne tare pe poziții. Exclusiv

La CSM București apele sunt tulburi după ratarea Final Four. Conducerea a vrut să îl dea afară pe Adi Vasile după eșecul cu Esbjerg, însă tehnicianul rămâne tare pe poziții, fiind susținut puternic de factorul politic.
14.05.2022 | 16:37
Conducerea lui CSM Bucuresti a incercat sa il demita de trei ori pe Adi Vasile Motivul pentru care antrenorul ramane tare pe pozitii Exclusiv
Adi Vasile, în timpul meciului dintre CSM Bucureşti şi Esbjerg. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM București a ratat prezența în Final Four pentru a treia oară la rând. “Tigroaicele” și-au încheiat parcursul în competiție, un singur gol făcând diferența în favoarea celor de la Esbjerg, în dubla manșă.

Conducerea lui CSM București a încercat să îl demită de trei ori pe Adi Vasile! Antrenorul, puternic susţinut politic

Din informațiile FANATIK, conducerea celor de la CSM București a încercat să îl demită pe Adi Vasile de la cârma clubului după acest nou eșec, însă antrenorul nici nu se gândește la plecare și se ține tare pe poziții, având susținerea oamenilor politici, implicați în viața clubului.

ADVERTISEMENT

CSM București are un buget de 3,8 milioane de euro, iar majoritatea banilor vin de la Primăria Capitalei. Astfel, un cuvânt greu de spus în viața echipei îl au și politicienii care au funcții în administrația publică.

Toate deciziile importante de la CSM București trebuie trecute prin Consiliul de Administrație, al cărui membrii sunt puși în funcție și susținuți pe linie politică, de cei care au câștigat alegerile locale în 2020.

ADVERTISEMENT

Nicuşor Dan a semnat contractul Cristinei Neagu! Adi Vasile, ţinut în funcţie chiar dacă directorul general al CSM Bucureşti a vrut să îl demită

Ca să ne dăm seama cât de mare este implicarea politicului la CSM București, însuși Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a semnat contractul de 20.000 de euro lunar pe care CSM București îl acordă Cristinei Neagu.

FANATIK a aflat că lui Adi Vasile i s-a cerut demisia de trei ori de oamenii din conducerea clubului, însă antrenorul a refuzat să plece. Mai mult, având susținerea oamenilor montați pe filieră politică în Consiliul de Administrație, Adi Vasile continuă la cârma echipei fără ca, Gabriela Szabo, directorul general, sau Remus Drăgănescu, șeful secției de handbal, să aibă vreun cuvânt de spus.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti, aproape să rateze titlul de campioană! Antrenorul nu se gândeşte să renunţe

Între cele două părți există un adevărat război rece, iar în acest climat beligerant CSM București este pe cale să rateze și titlul de campioană. Cu trei etape înainte de final, Rapid București are un punct avans și trebuie să se împiedice astfel încât “tigroaicele” să aibă încă o șansă.

Adi Vasile mai are un an de contract cu CSM București și la finalul meciului cu Esbjerg a spus clar că nu se gândește să renunțe: ”Vom reveni mai puternici în sezonul viitor al Ligii Campionilor!”, a fost mesajul după eliminarea cu Esbjerg.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, nu există nicio clauză de reziliere în eventualitatea unei despărţiri unilaterale, însă Adi Vasile se bucură de susţinerea Consiliului de Administraţie şi astfel va rămâne în funcţie, în ciuda eforturilor făcute de cei din conducere care i-au cerut demisia.

Aurelian Bădulescu, mesaj dur pe Facebook: “Demisia mafiei PNL-USR din conducerea CSM Bucureşti!”

Liderul grupului PSD din Consiliul General al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a scris un mesaj dur pe reţelele de socializare unde dă vina pe “mafia PNL-USR” şi pe antrenor pentru rezultatele slabe ale echipei:

“Demisia mafiei PNL-USR din conducerea CSM Bucureşti! Demisia domnului antrenor Adrian Vasile! CSM Bucureşti ratează calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Acest rezultat este unul care îi întristează profund pe toţi iubitorii acestui sport în care echipa oraşului nostru a scris istorie.

În ciuda investiţiilor constante făcute de administraţia precedentă şi a întregului efort depus până acum, pare că performanţele echipei de handbal feminin a CSM Bucureşti sunt direct proporţionale cu performanţele administrative ale lui Nicuşor&Co.

“Nu mai vreau să aud de politrucii care au pus mâna pe frâiele ei! Hai CSM Bucureşti!”

Solicit demisia tuturor membrilor consiliului de administraţie al CSM Bucureşti, membri puşi în funcţie şi susţinuţi de mafia PNL-USR care ţine în loc Capitala pe absolut toate planurile!

Totodată, consider că antrenorul echipei de handbal trebuie şi el să facă pasul în spate, se impune ca domnul antrenor Adrian Vasile să demisioneze şi el. Rămân în continuare cu sufletul alături de echipa de handbal feminin a CSM Bucureşti, însă nu mai vreau să aud de politrucii care au pus mâna pe frâiele ei! Hai CSM Bucureşti!”, este mesajul politicianului PSD.

Politicul, mai implicat ca niciodată la CSM Bucureşti

La alegerile locale din 2020, PSD a pierdut atât Primăria Generală, cât şi majoritatea Primăriilor de sector. Doar Daniel Băluţă a câştigat din partea PSD alegerile pentru Sectorul 4. Astfel, schimbările au avut loc pe toate planurile, iar Consiliul de Administraţie al CSM Bucureşti nu a făcut rabat, implicarea politicului în viaţa echipei fiind foarte pregnantă.

  • 3.800.000 de euro este bugetul anual de la CSM Bucureşti
  • 2019 este anul în care Adi Vasile a preluat banca tehnică de la CSM Bucureşti
ADVERTISEMENT