Fotbal intern

Conducerea lui Dinamo clarifică situația lui Constantin Nica: “Astăzi nu este pregătit să facă față!”. Exclusiv

22.04.2021 | 17:45
Conducerea lui Dinamo clarifica situatia lui Constantin Nica Astazi nu este pregatit sa faca fata Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo este aproape să bifeze transferul lui Constantin Nica, fundașul antrenându-se cu echipa lui Dusan Uhrin Jr. Chiar dacă fotbalistul a făcut vizita medicală, conducerea nu i-a oferit încă un contract.

Conducerea lui Dinamo clarifică situația lui Constantin Nica: “Nu este încă pregătit”

Managerul sportiv al “câinilor”, Marius Nicolae a clarificat pentru FANATIK situația lui Constantin Nica spunând că cele două părți încă nu au ajuns la un acord, în condițiile în care fotbalistul nu este încă pregătit să intre în teren:

ADVERTISEMENT

“Constantin Nica se antrenează zi de zi cu echipa. A efectuat și vizita medicală. Din păcate, au apărut, ca de obicei, multe minciuni și dezinformări. Staff-ul deocamdată nu are cum să joace cu el titular din moment ce astăzi nu este pregătit să facă față.

Parametrii fizici la care se regăsește acum nu îi permit să joace. El trage tare să revină la un nivel cât mai bun și săptămâna următoare se va lua decizia finală în privința unui potențial contract”, a explicat Marius Nicolae pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo, într-o poziție dificilă în Liga 1! N-a mai câștigat din ianuarie

Constantin Nica se antrenează de aproximativ o lună cu cei de la Dinamo și, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare fundașul va semna un contract și va încearca să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

Dinamo se află într-o postură foarte dificilă în Casa Pariurilor Liga 1 fiind fără victorie de pe 31 ianuarie, de la succesul de pe terenul celor de la UTA Arad. Lotul celor de la Dinamo este subțire și oficialii “câinilor” au încercat să îl fortifice chiar și după încheierea perioadei de mercato.

ADVERTISEMENT

Astfel au apărut în lotul lui Dinamo jucători precum Raul Albentosa sau Joseph Akpala și este posibil ca după meciul cu Gaz Metan Mediaș de vineri să fie prezentat oficial și Constantin Nica, însă totul depinde de cât de pregătit este din punct de vedere fizic.

Constantin Nica, vândut în 2013 la Atalanta Bergamo pentru 1,6 milioane de euro!

Constantin Nica a impresionat în prima perioadă petrecută la Dinamo. La finalul sezonului 2012-2013, Nica a fost transferat în Serie A de Atalanta Bergamo pentru 1,6 milioane de euro. Din păcate, evoluțiile sale nu au continuat și în Serie A.

ADVERTISEMENT

A fost împrumutat la mai multe echipe din Italia, a revenit la Dinamo în sezonul 2017-2018, însă nu a mai putut repeta evoluțiile de odinioară. Ajuns la 28 de ani, Constantin Nica speră să își relanseze cariera la clubul de la care a plecat în fotbalul mare.

  • 28 de ani are Constantin Nica
  • 1.700.000 de euro a plătit Atalanta Bergamo pentru fotbalist în 2013

 

ADVERTISEMENT