Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea lui FC Argeș confirmă altercația din vestiar între jucătorii români și străini: „Și la Bayern s-au bătut și au luat campionatul!”. Video exclusiv

Daniel Stanciu, oficialul lui FC Argeș, a vorbit despre conflictul din vestiarul echipei care e aproape să retrogradeze în Liga 2.
31.05.2023 | 13:14
Conducerea lui FC Arges confirma altercatia din vestiar intre jucatorii romani si straini Si la Bayern sau batut si au luat campionatul Video exclusiv
Conducerea lui FC Argeș confirmă altercația din vestiar între jucătorii români și străini Și la Bayern s-au bătut și au luat campionatul!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu consideră că animozitățile din vestiar nu au fost principala cauză pentru dezastrul cu Dinamo din barajul pentru mențirea în SuperLiga. Ce a declarat oficialul piteștenilor la FANATIK SUPERLIGA

Daniel Stanciu, explicații despre conflictul din vestiarul lui FC Argeș: „Nu s-au bătut, a fost o altercație”

Daniel Stanciu a ținut să lămurească ce s-a întâmplat de fapt în vestiarul fostei campioane a României înainte de barajul cu Dinamo: „Lucrurile astea se întâmplă. Nu s-au bătut, a fost o altercație, mai mult verbală. N-a fost nici prima și nici ultima din acest sezon, cel puțin de când sunt eu aici. Acuma nu poți să spui că a fost dezastru pe Național Arena că s-au certat doi jucători. S-au certat și la Bayern Munchen și au luat campionatul într-un final”. 

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Ioana Cosma a adus în discuție discursul uluitor al unui jucător „alb-violet”: Andreas Calcan a făcut încontinuu referință la jucătorii străini: Întrebați-i și pe străini”. 

Vivi Răchită: „Trebuia să-și dea foc la legitimație după meciul cu Dinamo!”.

Vivi Răchită l-a pus însă la zid pe jucător și consideră că nu trebuia să își acuze public coechipierii: „Andreas Calcan trebuia să fi jucat 90 de minute cu Dinamo și să tacă din gură. Trebuia să vorbească pe teren sau imediat după incident dacă a fost ceva. Trebuia să-și dea foc la legitimație după meciul cu Dinamo!”.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist consideră că argeșenii nu au nicio scuză pentru acest rezultat catastrofal: „Să te bată Dinamo care s-a reunit cum s-a reunit, în insolvență, și să te bată 6-1! E rușinos pentru toți cei care au fost pe teren și nu știu cum rezistați, Dane! Dacă eram în locul tău… Bine că n-a fost Jean Vlădoiu în locul tău, că scotea arma și îi împușca pe toți!”:

Daniel Stanciu anunță demolarea stadionului din Pitești: „De-asta a început și dezafectarea”

Vivi Răchită consideră că retrogradarea lui FC Argeș pică într-un moment cum nu se poate mai prost: „Nu se poate așa ceva! Mai ales acum când voi vă construiți un stadion frumos și spui că s-a eliberat autorizația de demolare pentru vechiul stadion. E păcat de ce s-a întâmplat, Argeșul e un brand al României”.

ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu a explicat de ce meciul retur cu Dinamo a fost mutat la Mioveni și anunță că arena „Nicolae Dobrin” va fi praf și pulbere în curând: „Alibiuri dacă vrem, putem să găsim toată ziua! Peste două săptămâni va fi și demolat. De-asta a și început dezactivarea și dezafectarea”. 

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: