Sport

Conducerea lui FC U Craiova, despre jucătorul dorit de Gigi Becali: ”Nu există om de neînlocuit”

Argentinianul echipei FC U Craiova ar putea ajunge la FCSB. Este dorit de Gigi Becali, iar oficialii olteni nu s-ar opune transferului, anunță președintele Marcel Pușcaș.
04.08.2022 | 17:58
Conducerea lui FC U Craiova despre jucatorul dorit de Gigi Becali Nu exista om de neinlocuit
Oficialii echipei FC U Craiova nu s-ar opune transferului lui Juan Bauza la FCSB: ”Nimeni nu e de neînlocuit”. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a deschis din nou pușculița și pare de neoprit pe piața transferurilor. După ce i-a achiziționat pe Bogdan Rusu, David Miculescu, al cărui transfer a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, respectiv al lui Eduard Radaslavescu, mutare anunțată, de asemenea în exclusivitate de FANATIK, și Juan Bauza ar putea ajunge la FCSB.

Marcel Pușcaș, despre calitățile lui Juan Bauza: ”Este o Rara Avis pentru fotbalul nostru”

Decarul echipei FC U Craiova, Juan Bauza, este unul dintre cei mai tehnici fotbaliști care evoluează în acest moment în SuperLiga României.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 26 de ani este pe placul conducerii vicecampioanei FCSB, dar relația rece dintre Gigi Becali și patronul celor de la FC U Craiova a amânat, deocamdată, negocierile privind un eventual transfer.

Președintele oltenilor, Marcel Pușcaș, spune că interesul roș-albaștrilor pentru Juan Bauza este justificat și că sud-americanul este un jucător aparte.

ADVERTISEMENT

”Fără doar și poate, Bauza este una dintre revelațiile ultimului an în fotbalul românesc. Talent cu carul, gleznă fină, frâne, accelerări, fantezie. Este o Rara Avis în penuria de talente din fotbalul nostru. Pe vremuri, orice echipă avea doi astfel de jucători”, a scris Pușcaș, pe Facebook.

Președintele celor de la FC U Craiova nu ar spune nu plecării lui Juan Bauza, dacă oferta va fi una satisfăcătoare din punct de vedere financiar. Acesta crede că antrenorul Marius Croitoru va găsi soluții de suplinire, la nevoie.

ADVERTISEMENT

”Cu sau fără Bauza, echipa trebuie să joace și să și câștige. Ne-am bucurat și ne bucurăm de floricelele sale, de calități, de talent. Sa nu uităm de victoriile cu el în teren dar și de înfrângerile, tot cu el în teren.

Sunt convins că Marius Croitoru va găsi soluția optimă pentru jocurile fără Bauza. El este o speranță reală, dar cum nu există om de neînlocuit, cu toții trebuie să acceptăm realitatea”, a mai scris Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Ce soluții de înlocuire au oltenii, în cazul plecării lui Juan Bauza

Oficialul clubului FC U Craiova susține că în acest moment fotbalistul argentinian are mai multă nevoie de echipa finanțată de Adrian Mititelu, decât invers.

”Cu siguranță echipa noastră are nevoie de el. Dar și el are mare nevoie de clubul nostru. Mare de tot! Șansa lui Pepe (Juan Bauza – n.r.) a fost Adrian Mititelu. Nu l-a văzut nimeni până atunci. Place în tot ce face.

Dar oare e bine ca o echipă să depindă de un jucător? Cred că forța grupului este mult mai importantă! Lotul nostru format din 30 de jucători are resurse ca absența lui Pepe să nu fie simțită.

Gabi Iancu, de 4 ori campion al României, golgeter al țării, cu multe meciuri internaționale, Aurelian Chițu, campion al României, jucător cu peste 50 de goluri marcate, Yassine Bahassa și în final Marquet sunt jucători cu experiență și cu mai multe meciuri, pase de gol și goluri înscrise decât Pepe Bauza. Adică, realizări concrete”, a încheiat Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT