Sport

Conducerea lui Galatasaray, criticată dur din cauza românilor Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan: ”Să le fie rușine”

Transferurile lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan i-a costat pe cei de la Galatasaray aproximativ 10 milioane de euro. Evoluțiile românilor sunt, însă, departe de așteptări.  
11.04.2022 | 11:56
Conducerea lui Galatasaray criticata dur din cauza romanilor Alex Cicaldau si Olimpiu Morutan Sa le fie rusine
Conducerea clubului Galatasaray este criticată din cauza investițiilor făcute în Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

Galatasaray a fost învinsă de Fenerbahce, scor 2-0, în ultima etapă de campionat. Pe lângă ”umilința” eșecului în fața marii rivale, bașkanii grupării Cim-Bom au fost aspru criticați pentru evoluțiile lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, considerați ”transferuri ratate”.

Comentatorul derby-ului Fenerbahce – Galatasaray, a cedat nervos în finalul transmisiei

Galatasaray Istanbul are un sezon de coșmar în Turcia. Eliminată din Cupă, și abia pe locul 14 în Superligă, gruparea Cim-Bom și-a pierdut susținerea fanilor. Ba chiar și comentatorul derby-ului cu Fenerbahce a cedat la finalul transmisiei și a criticat dur conducerea clubului la care Gică Hagi a scris istorie.

ADVERTISEMENT

”Ar trebui să le fie rușine celor care condamnă Galatasaray! Să le fie rușine celor care au dat 10 milioane de euro pe doi români!”, a tunat comentatorul televiziunii A Spor, Levent Tuzemen, citat de Fotomac.

Alexandru Cicâldău a fost titular în duelul cu Fenerbahce. A fost înlocuit în minutul 74, fără să se evidențieze prin vreo realizare tehnică deosebită. A primit, însă, un cartonaș galben în minutul 58.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a început derby-ul în postura de rezervă și a intrat în teren abia în minutul 84. Nici el nu a reușit să aducă vreun plus în jocul Galatei.

Galatasaray a ratat toate obiectivele interne în acest sezon. Doar în UEFA Europa League parcursul ”leilor” a fost unul satisfăcător reușind să câștige grupa din care mai făceau parte Marseille, Lazio și Lokomotiv Moscova.

ADVERTISEMENT

Galata a fost ulterior eliminată de Barcelona, după 0-0 pe Camp Nou și 1-2 la Istanbul, meci în care Cicâldău a oferit pasa de gol a echipei turce.

Alexandru Cicâldău, pe radarul unor echipe din Italia

Cei doi jucători pentru care Galatasaray a plătit 10 milioane de euro, nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar fanii au început să facă glume pe seama lor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, amândoi sunt urmăriți de mai multe echipe, pentru un eventual transfer. Dacă Moruțan este în vizorul unor grupări din Zona Golfului, Cicâldău este pe radarul unor echipe din Serie A.

Este foarte posibil ca amândoi să fie transferați la finalul acestui sezon pentru ca clubul să recupereze investițiile făcute în ei. Conform presei din Turcia, la derby-ul cu Fenerbahce, în tribunele stadionului au fost prezenți reprezentanți ai cluburilor Sampdoria Genova și Betis Sevilla, care l-au urmărit pe Cicâldău.

6,5 milioane de euro a plătit Galatasaray Istanbul pentru transferul lui Alexandru Cicâldău

3,5 milioane de euro i-a costat pe bașkani transferul lui Olimpiu Moruțan

ADVERTISEMENT