Fotbal international

Conducerea lui Liverpool, oripilată de un banner al propriilor suporteri la adresa lui Origi: “Aşa ceva chiar nu se poate”

24.10.2019 | 00:46
Conducerea lui Liverpool oripilata de un banner al propriilor suporteri la adresa lui Origi Asa ceva chiar nu se poate
Conducerea lui Liverpool, oripilată de un banner al propriilor suporteri la adresa lui Origi: "Aşa ceva chiar nu se poate"
ADVERTISEMENT

Conducerea lui Liverpool este foarte supărată pe proprii fani, după ce aceștia au afișat un banner la adresa lui Divock Origi, eroul din semifinala de vis cu Barcelona. Suporterii „cormoranilor” sunt acuzați de rasism, deși ei au vrut să facă doar o glumă pe seama „bărbăției” fotbalistului belgian, însă gluma nu a fost deloc gustată de șefii lui Liverpool.

Conducerea lui Liverpool, oripilată pe proprii fani din cauza unui banner la adresa lui Origi

Conducerea lui Liverpool a „luat foc” după ce a văzut un banner al fanilor „cormoranilor”, la adresa lui Divock Origi, înaintea meciului cu Genk din Champions League. Purtătorul de cuvânt al campioanei Europei a descris banner-ul suporterilor, drept un gest foarte deplasat: „Banner-ul este foarte ofensator. Condamnăm astfel de gesturi și sperăm ca afișul să fie luat imediat de către forțele de ordine. Vom declanșa o acnchetă pentru a găsi persoanele care au făcut asta. Chiar nu se poate așa ceva, nu trebuie să se ajungă la astfel de lucruri”. 

ADVERTISEMENT
Bannerul fanilor lui Liverpool. Sursă foto: daily mail.co.uk
Bannerul fanilor lui Liverpool. Sursă foto: daily mail.co.uk

Divock Origi este un produs chiar al clubului Genk. Atacantul belgian a fost la echipa de tineret a belgienilor, dar a fost vândut Academiei de Fotbal din Lille, formație de unde a fost cumpărat de Liverpool.

În urma gestului șocant al fanilor lui Liverpool, clubul riscă cel puțin o amendă drastică din partea UEFA.

ADVERTISEMENT
  • 20.000.000 de euro este cota de piață a lui Divock Origi, conform transfermarkt.com