Sport

Conducerea lui Sepsi, ironii după discursul lui Gigi Becali despre Viktor Orban: „Ne bucurăm să-i scoatem bani din buzunar”

Gigi Becali a amenințat că va face investiții masive datorită implicării lui Viktor Orban la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar conducerea covăsnenilor i-a dat replica patronului FCSB.
27.07.2022 | 10:35
Conducerea lui Sepsi ironii dupa discursul lui Gigi Becali despre Viktor Orban Ne bucuram sai scoatem bani din buzunar
Guvernul maghiar a investit peste 20 de milioane de euro la Sepsi Sfântu Gheorghe. Sursă foto: Captură Youtube Orban Viktor
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a amenințat Sepsi Sfântu Gheorghe cu „distrugerea” și patronul FCSB e gata să bage din nou mâna în buzunar pentru a se lupta cu echipa lui Viktor Orban.

Sepsi Sfântu Gheorghe îi dă replica patronului FCSB: „Nea Gigi, fii atent! Sepsi nu se lasă!”

Atilla Hadnagy, directorul tehnic de la Sepsi, a comentat în GSP, declarațiile lui Gigi Becali despre implicarea lui Viktor Orban la Sfântu Gheorghe: „Am râs copios când am văzut conferința. Ne-a atras cineva atenția. Ne-a sesizat să ne uităm”.

ADVERTISEMENT

Pentru covăsneni, aceste declarații nu fac altceva decât să stimuleze și mai mult competiția din SuperLiga: „Știm stilul inconfundabil al lui Gigi Becali. Parcă ne-a adus aminte de vremurile în care 7-8 echipe se luptau la titlu”.

Hadnagy a dezvăluit că Sepsi va încerca în continuare să atragă și mai mulți oameni cu bani și sponsori pentru a reuși să facă performanță: „Ce să spunem? Nu putem decât să ne bucurăm că îi scoatem bani din buzunar lui nea Gigi. Cred că așa ajutăm și fotbalul românesc. Vom căuta cât mai mulți sponsori și oameni care să vină lângă noi. Așa îl ținem în viață pe nea Gigi și îi reaprindem pasiunea”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, provocat de Atilla Hadnagy: „Noi îl așteptăm la Sf. Gheorghe”

Gigi Becali nu mai merge pe stadion la meciurile FCSB-ului, însă e dispus să revină la meciurile cu Sepsi, iar covăsnenii îl așteaptă pe arena din Sfântul Gheorghe: „Am văzut că a spus că vine la stadion doar dacă ajunge Sepsi sus. Noi îl așteptăm la Sf. Gheorghe.

Dacă vom fi în luptă pentru titlu, poate vine la meciul direct, poate avem o întâlnire în tribunele stadionului nostru.

ADVERTISEMENT

Evident că am tratat totul ca pe o glumă. Uneori e bine să mai fie și astfel de momente ca să nu mai fim încrâncenați și să ne bucurăm de fotbal. Nea Gigi, fii atent! Sepsi nu se lasă”, a declarat oficialul covăsnenilor.

Ce a declarat Gigi Becali despre implicarea lui Viktor Orban la Sepsi: „Trebuie să-l ținem la coadă”

Viktor Orban, premierul Ungariei, a venit la Sfântu Gheorghe pentru a o susține pe Sepsi în meciul cu Olimpija Llubljana, iar Gigi Becali a fost extrem de deranjat de declarațiile acestuia: „Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească. Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? 

ADVERTISEMENT

Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți”.

ADVERTISEMENT