Fotbal international

Conducerea lui Tottenham Hotspur acuzată că a împușcat peste 20 de vulpi! Animalele pun în pericol noul stadion al echipei

16.02.2019 | 15:08
Noua arenă a celor de la Tottenham se află încă în construcție

Alte probleme au apărut pentru conducerea lui Tottenham Hotspur. Șefii grupării din Premier League sunt acuzați acum că au împușcat peste 20 de vulpi! Animalele s-au înmulțit peste măsură în ultima perioadă și reprezintă un adevărat pericol pentru noua arenă. Astfel, diferite asociații pentru drepturile necuvântătoarelor, au precizat că vulpile sunt ademenite în cuști apoi ucise cu o pușcă de calibrul 22.

Cei din staff s-au apărat și au spus că vulpile au stricat deja un teren sintetic pe care Tottenham îl avea strict pentru meciurile din NFL ce urmau să se desfășoare pe viitoarea arenă a englezilor. A existat și un denunț din club – un angajat a povestit că o vulpe a fost abandonată într-o cușcă preț de cinci ore înainte ca aceasta să fie împușcată. Mai mulți oficiali însă au negat faptul. „Pare mult prea dramatic și puțin inuman ce se întâmplă. Dar au pus în pericol mai mulți muncitori”, au spus cei de la Tottenham. De remarcat că uciderea vulpilor în Anglia, în această perioadă, nu este ilegală, dar totul trebuie făcut sub anumite reguli.

Conducerea lui Tottenham Hotspur acuzată că a împușcat peste 20 de vulpi! Vulpi
Peste 20 de vulpi au fost ucise în ultima perioadă în jurul ți în incinta noului stadion al englezilor de la Tottenham

Conducerea lui Tottenham Hotspur acuzată că a împușcat peste 20 de vulpi!

Un miliard de lire sterline au investit cei de la Tottenham în noua arenă a echipei, una care trebuia inaugurată cu mult timp în urmă. August 2018 a fost ultimul termen al constructorilor, dar nici acesta nu a fost respectat. Între timp, gruparea din Premier League își desfășoară partidele considerate pe propriul teren pe Wembley Stadium. Trupa lui Mauricio Pochettino este a treia în clasament, în spatele lui Manchester City și Liverpool. Cormoranii sunt lideri cu 5 puncte în plus față de Tottenham.

20 de victorii au bifat până în acest moment cei de la Tottenham, dar și 6 înfrângeri. Trupa lui Pochettino este singura din Premier League care nu a înregistrat niciun rezultat de egalitate în actuala stagiune.

  • 60 de puncte a acumulat Tottenham Hotspur în această ediție de campionat