Fanatik Show

VIDEO / “Nu mi s-au impus jucători! N-am vorbit cu Negoiţă”

UPDATE/ Gigi Mulţescu a recunoscut la FANATIK SHOW că se află într-o situaţie dificilă şi că are nevoie de înţelegere pentru a depăşi problemele de la Dinamo: "Sînt situaţii în care ar...
17.08.2013 | 18:08
VIDEO  Nu mi sau impus jucatori Nam vorbit cu Negoita

UPDATE/ Gigi Mulţescu a recunoscut la FANATIK SHOW că se află într-o situaţie dificilă şi că are nevoie de înţelegere pentru a depăşi problemele de la Dinamo: “Sînt situaţii în care ar trebui să fie înţelegere, asta am simţit după meciul de aseară. Sînt într-o situaţie destul de grea. A fost prea devreme meciul cu Steaua, s-a acumulat o frustrare că nu i-am bătut. Îmi doream mult. Nu am reuşit încă să facem rezultate, deşi reconstrucţia continuă. Am ratat şi multe ocazii. N-a fost nicio discuţie că am să renunţ. Dacă reuşeam să cîştigăm puncte putem continua reconstrucţia în linişte”, a spus Mulţescu la FANATIK SHOW.

Antrenorul lui Dinamo, Gigi Mulţescu, a infirmat declaraţiile lui Dănuţ Lupu, care, vineri, la FANATIK SHOW, a declarat că antrenorului i s-au impus doi jucători de către conducere. “Îl respect pe Lupu, dar te doare capul cînd auzi aşa ceva! Nu mi-a impus nimeni din conducerea lui Dinamo să bag vreun jucător! Dacă ar face-o, aş demisiona în secunda doi!”, a declarat Mulţescu, pentru FANATIK.

Tehnicianul “cîinilor” a dezvăluit că nu a fost anunţat de şedinţa care va avea loc luni, între Ionuţ Negoiţă, Constantin Anghelache şi Giani Kiriţă: “Nu m-a anunţat nimeni. De altfel, nici nu am discutat cu domnul Negoiţă după meciul de la Braşov. Şi nu e nici vreo problemă că nu am discutat! Noi am stabilit de la ultima întîlnire că sîntem într-un proces de reconstrucţie şi asta este situaţia! Cît despre Giani Kiriţă, să vedem ce se hotărăşte şi voi avea un punct de vedere. Depinde ce prerogative va avea.” 

Mulţescu cere un vîrf cu potenţă

Mulţescu spune că a discutat inclusiv cu Dănciulescu după jocul cu Corona şi că nu se pune problema unei rupturi, însă admite că e nevoie de jucători cu experienţă, care să ajute echipa: “Avem nevoie de jucători cu experienţă, dar care au potenţă! Ne trebuie un atacant neapărat! Nu am nicio problemă cu Danciu, am vorbit cu el şi este la dispoziţia echipei oricînd va fi nevoie. L-am introdus la Timişoara, la Chiajna şi cu Vaslui şi nu a dat randamentul scontat. A fost alegerea mea să nu evolueze nici cu Steaua, nici la Braşov! Iar cu Dragoş Grigore am discutat chiar după meci, legat de acea declaraţie. El s-a referit la faptul că banca tehnică şi conducerea administrativă trebuie să facă ceva, un şoc, care să schimbe ceva în bine. În niciun caz nu se referea la demisia sau demiterea mea!

“Niciodată Dinamo nu a avut atîţia tineri în echipă”

Chestionat pe marginea celui mai slab început de sezon din ultimii zece ani, Mulţescu a spus: “Asta se întîmplă pentru că Dinamo este în re – con – struc – ţi – e! O spun apăsat şi silabisit! Niciodată Dinamo nu a avut atîţia copii în echipă! Şi nu trebuie atacaţi, puşi la zid, pentru că unii au venit tîrziu, nu sînt puşi la punct cu pregătirea fizică şi există şi o lipsă de omogenitate! Nu pot spune pe ce loc am termina la finalul turului cu actualul lot, pentru că acest lot trebuie primenit!”

Vezi video: