Conducerea a pierdut pariul “Marc”! Planul de rezervă

Mircea Dominte    Marius Pitaru   
în Dinamo
06/08/2014, 10:50
Conducerea a pierdut pariul “Marc”! Planul de rezervă

Traian Marc a fost adus pentru a-i lua locul lui Cristi Bălgrădean în poarta lui Dinamo, doar că între timp conducerea a pierdut acest pariu iar titular între buturile “cîinilor” a devenit Cătălin Samoilă, a treia opţiune din sezonul trecut!

Marc a greşit grav în prima partidă a sezonului, cînd a scăpat printre mîini un şut al lui Olberdam de la Chiajna, în Cupa Ligii. Dinamo s-a impus atunci cu 3-1, dar a doua zi, oficialii din “Ştefan cel Mare” l-au contactat pe Zoltan Kovacs, şocaţi de eroarea inexplicabilă a portarului. În ciuda acestui fapt, Flavius Stoican intenţiona să înceapă cu Marc titular şi în partida din etapa 1, cu Oţelul, motiv pentru care l-a încurajat în permanenţă în zilele dintre cele două meciuri. Cum însă Marc a picat în dizgraţia conducerii, între buturi a intrat Samoilă în cele din urmă!

Marc, trecut pe linie moartă pînă la o gafă a lui Samoilă!

Pentru a nu-i altera însă definitiv moralul lui Marc, membrii staff-ului tehnic l-au îmbărbătat, asigurîndu-l că va primi o şansă imediat ce Samoilă va avea, la rîndul său, o evoluţie neconvingătoare. Totuşi, conform surselor FANATIK.RO, Kovacs este cel vizat pentru postul de titular, singura problemă în acest moment fiind cea că el nu este pus la punct cu pregătirea fizică aşa cum trebuie. Cea mai bună dovadă în acest sens stă în faptul că portarul maghiar a fost luat în cantonamentul echipei chiar în urmă cu o săptămînă, adică la scurt timp după ce a semnat angajamentul, pentru a se obişnui cu restul colegilor.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×