Fotbal intern

Conducerea Universităţii Craiova, despre posibila schimbare a lui Papură: “Nici vorbă! A fost, este şi continuă să fie antrenorul Ştiinţei!”

29.04.2020 | 23:25
Conducerea Universitatii Craiova despre posibila schimbare a lui Papura Nici vorba A fost este si continua sa fie antrenorul Stiintei
ADVERTISEMENT

Conducerea clubului Universitatea Craiova a vorbit despre posibila schimbare a lui Corneliu Papură, un subiect arzător într-o bună perioadă din acest sezon. În exclusivitate pentru FANATIK, șefii din Bănie îl asigură pe actualul tehnician de continuitate.

Sorin Cârţu neagă o schimbare a lui Papură cu Edi Iordănescu: “Nici vorbă! A fost, este şi continuă să fie antrenorul Ştiinţei!”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit, pentru FANATIK, despre posibilitatea ca actualul antrenor al echipei de pe locul 3 din Liga 1 să fie schimbat de Edward Iordănescu, un nume care s-a vehiculat în aceste zile ca posibil viitor antrenor al oltenilor.

ADVERTISEMENT

Legenda Craiovei îl asigură pe Papură de postul său și spune că nimeni din club nu a mai vorbit cu Iordănescu Jr. în ultima jumătate de an.

Edi? Nici vorbă! Vă spun sigur şi în cunoştinţă de cauză că absolut nimeni din conducerea clubului Universitatea Craiova nu a discutat cu Edi Iordănescu de circa 5 luni. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul.

ADVERTISEMENT

Ne focusăm pe reluarea  pregătirilor, să vedem ce se întâmplă cu Liga 1, dacă se mai joacă sau nu, avem alte treburi pe masa noastră de analiză, în niciun caz cel al antrenorului.

Nu ştiu de unde a apărut povestea asta, dar e una eronată. Corneliu Papură a fost este şi continuă să fie antrenorul Universităţii Craiova”, a spus președintele oltenilor pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, negocieri cu U Craiova în iarnă

În ultimele zile, telenovela ”Edi Iordănescu la Universitatea Craiova” s-a reaprins, după ce în presa centrală au reapărut din nou zvonuri legate de dorința lui Mihai Rotaru de a-l avea pe fiul fostului selecționer la echipă.

Asta după ce, în ianuarie, Edi Iordănescu a fost una dintre variantele de înlocuire a lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a avut discuţii cu Mihai Rotaru, însă a hotărât să rămână cu actuala sa echipă până la finalul stagiunii. Tehnicianul a anunţat la acea vreme că, pe viitor, va fi tentat de o colaborare cu Universitatea Craiova, mai ales că are o relație bună cu patronul “Științei”. Dar nu acum, conform conducerii alb-albastre.

ADVERTISEMENT