Sport

Conducerea Universității Craiova iese la atac după ce Mioveniul a refuzat oferta pentru Bogdan Rusu: „Să nu ne confunde cu Clinceni!”

CS Mioveni l-a enervat pe Sorin Cârțu. Președintele Universității Craiova a fost extrem de deranjat de comentariile primarului Ion Georgescu, care a refuzat vehement oferta oltenilor pentru căpitanul Bogdan Rusu.
13.07.2022 | 19:53
Conducerea Universitatii Craiova iese la atac dupa ce Mioveniul a refuzat oferta pentru Bogdan Rusu Sa nu ne confunde cu Clinceni
Dorit de Universitatea Craiova, Bogdan Rusu (32 de ani) nu e lăsat de conducere să plece de la Mioveni. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vrea să își întărească atacul cu Bogdan Rusu (32 de ani), căpitanul celor de la CS Mioveni. Vârful a intrat în atenția oltenilor după ce a marcat nouă goluri în sezonul trecut. „Știința” a vrut să îl dea pe Ionuț Vînă în schimbul lui Rusu, dar argeșenii au respins vehement oferta.

Sorin Cârțu s-a enervat din cauză că CS Mioveni a respins oferta Universității Craiova pentru Bogdan Rusu: „Fii mai diplomat, că ești primar!”

După ce clubul patronat de Mihai Rotaru a încercat să îl ia de la Mioveni pe Bogdan Rusu, primarul Ion Georgescu a transmis că acceptă doar dacă U Craiova îl cedează pe Dan Nistor, plus o sumă de bani. Pretențiile și declarațiile edilului l-au enervat pe Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Și Nistor, și bani? Să fim serioși. De unde crede domnul primar că ia jucatorii? De la Clinceni, de la Mediaș, de la vreo retrogradată, de unde ? (n.r. Bogdan Rusu) Este un jucător interesant pentru că vrem să facem concurență.

Dacă se poate să facem transferul bine, dacă nu, nu. Nici așa să vorbești în felul acesta. Suntem cumva Clinceni sau Mediaș? Suntem Universitatea Craiova. Dacă vrea bine, dacă nu, nu e nicio problemă. Ce discuții să avem în felul ăsta?

ADVERTISEMENT

Dacă suntem tratați așa.. Jignești niște jucători, conducerea clubului. Sunt niște jigniri care nu pot fi acceptate. Fii mai diplomat, că ești primar”, a declarat președintele oltenilor, la Digi Sport.

„Nedelcearu poate fi o soluție”

Deocamdată, Universitatea Craiova a adus doar doi fotbaliști noi, pe Raul Silva și pe Ivan Martic. Ambele transferuri au fost anunțate în exclusivitate de FANATIK. Deși suporterii „leilor din Bănie” așteaptă mult mai multe întăriri, Cârțu a explicat de întârzie să apară achizițiile.

ADVERTISEMENT

„Am zis că voi aduce jucători, dar în funcție și de ceea ce pleacă. Dacă nu avem jucători care să plece, cum să aducem jucători? Să aducem unul peste altul? Nu. Așteptăm. Când ne vom mai elibera de anumiți jucători, atunci putem să ne gândim și la alții.

Nedelcearu poate să fie o soluție, dar nu am discutat situația asta. Haideți să vă spun ce se întâmplă. În momentul de față nu e nici 15 iulie. Mai sunt două luni. Toată lumea așteaptă.

ADVERTISEMENT

Nu se aruncă nimeni la prima propunere. Așa e și cu alți jucători. Tu ai un buget, propui niște bani. Ei nu prea sunt de acord că vor mai mult și mai așteaptă și alte oferte. D-aia nu se fac transferurile neapărat la momentul ăsta”, a adăugat Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,15 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT