Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea UTA-ei, în extaz după victoria cu FCSB: „I-am dominat categoric! Erau debusolați”. Unde s-a făcut diferența. Video Exclusiv

Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA, a vorbit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici despre victoria obținută de arădeni cu FCSB, scor 3-1.
06.03.2023 | 14:55
Conducerea UTAei in extaz dupa victoria cu FCSB Iam dominat categoric Erau debusolati Unde sa facut diferenta Video Exclusiv
Jucătorii celor de la UTA au dominat clar partida cu FCSB și au celebrat victoria alături de fani. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA a învins-o pe FCSB de o manieră categorică în etapa a 28-a din SuperLiga, scor 3-1. A fost o diferență foarte clară în favoarea echipei care pornea cu șansa a doua, în special în repriza secundă. Un stadion plin la Arad, cu o atmosferă senzațională și cu un rezultat pe măsura fanilor și a atitudinii arătate de jucători.

Alexandru Meszar reverență în fața fanilor arădeni, a staff-ului și a jucătorilor după UTA – FCSB 3-1: “Una dintre cele mai frumoase seri de când sunt la UTA”

Alexandru Meszar, conducătorul celor de la UTA, a vorbit despre prestația de excepție a echipei conduse de Laszlo Balint și a avut doar cuvinte de laudă pentru staff și jucători. Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Meszar a declarat că UTA a meritat clar acest succes, obținut cu ajutorul mai multor factori.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“A fost o atmosferă senzațională, sold-out. S-au organizat suporterii foarte bine, au încurajat echipa din minutul 1 până în minutul 100, că am jucat mai mult de 100 de minute. Determinare, organizare… Una dintre cele mai frumoase seri de când sunt la UTA. Am început un pic mai modest, timid, având în vedere numele și calitatea adversarului.

Dar încet încet ne-am impus ce ne-am dorit. Ei s-au plâns că nu și-au putut impune jocul, normal că nu poți când nu te lasă adversarul. Victoria nu a venit întâmplător, noi am făcut un meci bun și cu CFR. Vă dau o cifră, noi 9 cornere și ei două. Nu mai zic de posesie și celelalte. Și cu Farul am jucat de la egal la egal.

ADVERTISEMENT

Un rezultat normal având în vedere ce am prestat în ultimele jocuri. Am sperat la o victorie, dar nu să îi dominăm așa categoric. Se poate spune că i-am subordonat, categoric. Erau debusolați, i-am surprins. I-am dominat din toate punctele de vedere, fizic, mental, organizare”, a spus Alexandru Meszar la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Alexandru Meszar a explicat la FANATIK SUPERLIGA de ce nu o vede pe FCSB favorită la titlu: “Nu se poate fără antrenor pe bancă!”

Chiar dacă a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorii lui Mihai Pintilii, Alexandru Meszar nu o vede pe FCSB ca favorită la titlu. Consideră că prima șansă rămâne a campioanei CFR Cluj, care este o echipă mai solidă și mai bine organizată. Meszar nu s-a ferit să admită că FCSB nu poate lua titlul fără un antrenor care să aibă putere de decizie la club.

ADVERTISEMENT

“FCSB și CFR Cluj au calități diferite. Cumva comparăm mere cu pere. CFR e mai solidă, mai bine organizată. FCSB are jucători cu o tehnică individuală mai bună și viteză mai bună. E greu de spus. Nu cred că e anul FCSB-ului. Nu ajunge doar viteza, sau calitatea jucătorilor.

Campionatul va fi decis de detalii, sperăm să nu fie greșeli de arbitraj. Nu se poate să iei titlul fără antrenor pe bancă. În curtea școlii poate mai luai, dar și acolo exista un lider în teren”, a mai spus Alexandru Meszar la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Alexandru Meszar, impresionat de Rareș Pop, jucătorul de 17 ani care a jucat excelent și contra FCSB: “Nu degeaba joacă la vârsta lui în SuperLiga

Alexandru Meszar a vorbit și despre comunicatul dat de o facțiune a fanilor arădeni, care au interpretat și contestat o declarație pe care conducătorul celor de la UTA a făcut-o la SuperLiga. De asemenea, Meszar a vorbit și despre Rareș Pop, jucătorul minune al celor de la Arad, care e titular și remarcat meci de meci, la 17 ani.

“Suporterii mă iubesc, dar nu asta e important. Mă suportă. Vorbim de o mică brigadă care face și comunicatele. Suporterii sunt cei peste 10.000 de persoane la stadion. Craiova sau Arad nu pot fi reprezentate de 50 sau 100 de oameni. 

Otele este ca și pierdut, lui îi pare rău deja. Dar nu vreau să laud doar unul sau doi jucători. Și cei care au intrat de pe bancă au jucat bine, ar trebui să nominalizez cel puțin 15. I-aș nominaliza pe cei care au jucat pe posturi inventate în ultimul moment și au dat randament foarte bun.

Rareș demonstrează meci de meci că nu degeaba joacă la vârsta lui la SuperLiga. Are 17 ani, mai este junior încă 3 ani. Acesta este un atu al nostru că avem la fiecare an sau doi un jucător care ne ajută la bugetul clubului: Petre, Man, Miculescu, Oaidă”, a mai spus Alexandru Meszar la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Luna martie, luna cadourilor! Fanatik SuperLiga, emisiunea care dă ora exactă în fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această lună în fiecare zi de luni până vineri de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: