Sport

Conferință de presă fără antrenor înainte de FCSB – FCU Craiova: ”Venim cu moral bun, sperăm să luăm toate punctele””

Înaintea partidei de duminică FCSB - FCU Craiova, jucătorii formației oltene, cu un moral excelent după victoria contra campioanei, CFR Cluj, spun că vin în Capitală pentru a lua toate cele trei puncte.
30.07.2022 | 13:03
Conferinta de presa fara antrenor inainte de FCSB  FCU Craiova Venim cu moral bun speram sa luam toate punctele
Optimism și dorința de a da lovitura în meciul cu FCSB sunt lucrurile relevate de jucătorii lui FCU Craiova la conferința de presă dinaintea meciului. Foto: facebook
ADVERTISEMENT

Conferința de presă a celor de la FCU Craiova înaintea partidei cu FCSB, programată în runda a treia în SuperLiga, i-a avut drept protagoniști pe Radu Negru și Jeremy Huyghebaert. Și aceasta pentru că, urmând să-și ispășească duminică a doua etapă de suspendare, antrenorul Marius Croitoru a decis să nu apară nici în fața jurnaliștilor.

Ambii fotbaliști s-au arătat încrezători în calitățile echipei, probate în victoria din runda precedentă, contra campioanei. Și spun că merg la victorie, duminică, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Conferință de presă fără antrenor înainte de FCSB – FCU Craiova. Crotioru e suspendat, au fost prezenți Negru și Huyghebaert

Încrezători. Așa au arătat cei doi jucători. Și relaxați. Huyghebaert, spunându-i în glumă, colegului său, înaintea primelor declarații, că va trebui să spună ”dacă este fericit cu contractul său la FC Barcelona”.

Desigur, o stare de spirit oferită de succesul din runda precedentă, 3-1 cu campioana, CFR Cluj. Lucru menționat și de Radu Negru: ”Întâlnim FCSB, echipa cu cel mai bun lot, cel puțin pe hîrtie, din România. Venim cu un moral bun după jocul nostru cu cei de la CFR.

ADVERTISEMENT

Sperăm să facem o partidă bună, să plecăm cu toate cele trei puncte de la București. Și să jucăm ceea ce antrenăm, pentru că dacă vom face acest lucru, sigur nu are cum să iasă rău.

Este o rivalitate de mulți ani. Și acest aspect va conta. Căci este un meci frumos, cu o atmosferă frumoasă. Ați văzut câtă lume se strânge mereu pe Arena Națională. Plus că gazonul este de cea mai bună calitate. Nu avem niciun motiv să nu jucăm fotbal”.

ADVERTISEMENT

”Meciul de mâine este unul dificil. E important pentru noi să avem continuitate după meciul cu CFR. Cred că avem atuurile să facem un meci bun și cred că suntem pregătiți pentru acest lucru”, l-a completat Huyghebaert.

Schimbarea antrenorului FCSB

În opinia jucătorilor lui FCU Craiova, sosirea lui Dică nu schimbă datele problemei. ”Noi încercăm să ne facem jocul nostru indiferent de cine este antrenor sau ce se întâmplă în interiorul lui FCSB. Nu ne focusăm pe asta.

ADVERTISEMENT

Ne gândim la ce avem noi de făcut. Este important să facem ceea ce am antrenat și sigur o să iasă bine”, spune Negru.

”Pentru noi nu contează, nu ne-a afectat pregătirea. Pentru ei, sigur, contează. Probabil că sunt mai încrezători după ce au câștigat în Conference League. Dar noi suntem gata să câștigăm meciul”, a spus și Huyghebaert.

Devansarea meciului nu este considerată o problemă

Faptul că meciul nu se va mai juca luni, conform programării inițiale, ci duminică seara, nu este considerată o problemă în tabăra olteană.

”Pentru ei e o zi în minus de odihnă, dar nu contează acest lucru. Pentru noi este același lucru. Trebuie să facem ceea ce știm noi și nu să ne bazăm pe acest aspect.

Pe noi ca jucători nu cred că ne-a afectat în ceea ce privește pregătirea meciului. Cred că este o chestiune la care mai potrivit ar fi să răspundă Mister”, a afirmat Negru.

Huyghebaert a completat: ”Am pregătit meciul foarte bine. S-a schimbat momentul de disputare în ultima clipă, dar suntem gata să jucăm”. 

Pe de altă parte, atât el, cât și Huyghebaert au apreciat că un lucru pozitiv este programarea meciului la ora 22:30. ”Este la o oră destul de târzie, dar până la urmă, decât să jucăm la ora 16, sau mai devreme, la 40 de grade, cum am evoluat cu CFR, este mult mai bine așa”, a spus Negru.

 

 

ADVERTISEMENT