Sport

Conferinţă de presă la Dinamo. DDB şi Răzvan Zăvăleanu: “Acţionarii să-şi facă datoria!”

Liderii DDB şi Răzvan Zăvăleanu, administratorul judicial ar lui Dinamo, susţin o conferinţă de presă în care prezintă strategia echipei în viitorul apropiat.
16.06.2022 | 12:09
Conferinta de presa la Dinamo DDB si Razvan Zavaleanu Actionarii sasi faca datoria
Conferinţă de presă la Dinamo. DDB şi Răzvan Zăvăleanu: "Acţionarii să-şi facă datoria!". FOTO;: captură video
ADVERTISEMENT
16-06-2022
10:16

DDB, ofertă de un euro pentru acţiunile lui Dorin Şerdean

În cadrul conferinţei de presă, s-a mai precizat faptul că DDB i-a înaintat o ofertă lui Dorin Şerdean, pentru preluarea pachetului de acţiuni pe care acesta îl deţine. Suma pe care au propus-o fanii-investitori a fost de 1 euro.

La capitolul transferuri viitoare, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că, momentan, Dinamo are interdicţie după ce a pierdut procesul cu Petar Gluhakovici, fundaşul dreapta venit, dar şi dat afară, în mandatul lui Mircea Rednic. Totuşi, din clubul a achitat datoria şi se aşteaptă ca interdicţia să fie suspendată în cel mai scurt timp.

16-06-2022
09:46

Dinamo vrea să joace în Colentina

Răzvan Zăvăleanu: “Sunt discuţii legate de Stadionul Naţional, dar am înţeles că nu mai există zona vestiarelor. Prima noastră opţiune este Colentina. Suntem în negocieri cu propietarii de acolo”

16-06-2022
09:32

"Cu Steliano Filip am ajuns la un acord să plece"

“Ar trebui să avem antrenor nou până la reunirea echipei, pe 20 iunie. Vor veni mai mulţi jucători în probe.

Cu Filip am ajuns la un acord să plece. Să vedem dacă ne înţelegem şi cu echipa la care va merge. Pretenţiile noastre nu sunt foarte mari aşa că ne putem înţelege.

Sezonul trecut am avut 50 de jucători… Avem jucători care vor să rămână. De exemplu, Moura. Sunt şi cei de la U19, unii dintre ei au şi jucat la prima echipă”, a spus Zăvăleanu.

16-06-2022
09:29

Răzvan Zăvăleanu: "Acţionarii să-şi facă datoria!"

“Ar trebui ca acţionarii să îşi facă datoria pentru a acoperi bugetul. I-am şi notificat în acest sens. Încercăm să găsim şi alte surse de finanţare. Sunt discuţii, dar nu s-a concretizat nimic până acum.

Din păcate, domnul Şerdean nu are fondurile necesare. A spus că va încerca să aducă pe cineva să ajute. Nu ştiu dacă domnul Şerdean este dispus să renunţe la acţiuni. 

I-am notificat pe toţi acţionarii şi, dacă nu îşi respectă obligaţiile, pot fi înlocuiţi. Există căi legale pentru a face acest lucru”, a mai completat Rzăvan Zăvăleanu.

16-06-2022
09:20

"Dinamo are nevoie de ajutor"

“Este minunat ce se întâmplă cu suporterii, dar sunt numeroşi oameni cu putere financiară care au declarat că sunt dinamovişti.

Ne dorim să transmitem un mesaj puternic dinamoviștilor cu bani. Dacă această retrogradare nu a însemnnat un mesaj puternic de conștientizare, atunci acțiunea noastră de astăzi asta își propune. Vrem să transmitem un mesaj. Sunt mulți dinamoviști care ar putera ajuta clubul să supraviețuieasă fără niciun fel de probleme. 

Eu simt remuşcări pentru că suporterii au ajutat atât de mult clubul. Fără ei nu am mai fi aici”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

16-06-2022
09:17

"Ne-am propus să ajungem la 10.000 de membri activi"

DDB se bazează în continuare pe cotizaţiile fanilor. Deşi o parte dintre aceştia s-au retras, probabil dezamăgiţi de evoluţiile echipei, liderii DDB speră să atragă din nou suporterii aproape de echipă.

“Pentru salvarea clubului, depindem de efortul nostru comun. Vrem să ajungem din noi la 10.000 de membri activi în program. Practic, 1000 de membri reveniţi în Program înseamnă aproximativ 50.000 de euro”, a declarat Cătălin Alexandru, reprezentantul DDB.

Conducerea lui Dinamo, mai exact liderii DDB şi administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, susţin o conferinţă de presă pe 16 iunie, de la ora 12:00. Fanii aşteaptă să afle ce se va întâmpla cu echipa în perioada imediat următoare.

Conferinţă presă DDB şi Rzăvan Zăvăleanu

„DDB nu renunță la luptă! Am luptat împreună, am suferit împreună, am plâns și am ras împreună! DDB a ținut echipa în viață în ultimii ani și o va face în continuare. Nu ne predăm, nu cedăm, nu vom da un pas înapoi. 

ADVERTISEMENT

Astăzi, de la ora 12:00, DDB va susține o conferință de presă în care își vă anunță planul pentru următoarea perioadă!”, a fost mesajul suporterilor pe pagina de Facebook a Programului DDB.

Reunirea lotului, pe 20 iunie

Responsabilii cu banii vor ieşi în conferinţă de presă, cu patru zile înainte de reunirea lotului, programată pe 20 iunie. Gheorghe Mihali a fost desemnat să se ocupe de pregătirea noului sezon, deşi incertitudinea planează asupra lotului de jucători.

ADVERTISEMENT

Mihali a anunţat că se bazează pe mai mulţi tineri de la echipa a doua a clubului, fotbalişti talentaţi, ce vor „ocupa“ poziţiile U21 impuse de FRF.

“Eu mă voi ocupa de echipă până când va veni un antrenor. Reunirea va fi pe data de 20 iunie, însă până atunci mai sunt destul de multe lucruri de rezolvat. Încă nu ştiu care vor fi jucătorii pe care mă pot baza.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă vor veni la echipă jucători de la U-19, născuţi în 2002, 2003, 2004. Sunt copii talentaţi şi cu ei vom avea un mare avantaj pentru a avea jucători buni pentru posturile de «under»”, a explicat Mihali pentru FANATIK.

Tags: